Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T05 Neno

NENOT05
269,00 RON
cu TVA

Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T05 Neno

Termometru medical Neno T05 - un termometru wireless, cu ajutorul caruia veti putea masura temperatura cu ajutorul tehnologiei infrarosu.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T05 Neno

Termometru medical Neno T05 - un termometru wireless, cu ajutorul caruia veti putea masura temperatura cu ajutorul tehnologiei infrarosu. Pentru a-l putea utiliza este necesar sa indreptati senzorul catre fruntea micutului si sa apasati butonul de masurare. Termometru Neno ce va avertizeaza daca temperatura masurata este un simptom al febrei. Termometrul poate fi utilizat si pentru a masura temperatura laptelui.

Caracteristici Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T05 Neno:

USOR DE FOLOSIT

Cu acest termometru Neno T05 veti putea masura rapid, usor si in siguranta temperatura micutului. Apropiati termometrul de fruntea micutului si apasati pe buton. Pe ecran va fi afisata temperatura.Termometrul este prevazut cu un ecran digital usor de citit. Pe ecran veti putea observa si informatii despre unitatea de masurare a temperaturii.Veti putea masura temperatura extrem de usor, inclusiv in timpul noptii, sau atunci cand bebelusul doarme - gratie sistemului de masurare extrem de silentios al termometrului.

MASURARE PROFESIONALA

Termometru Neno - un dispozitiv medical si poate fi folosit inclusiv in spitale. Termometrul Neno T05 este extrem de util in numeroase situatii. Termometrul poate fi utilizat si pentru masurarea temperaturii apei pregatite pentru baia micutului sau temperatura laptelui pregatit pentru bebelus. Termometrul Neno T05 are capacitatea de a stoca 34 de valori, astfel incat veti avea acces la un istoric al temperaturii si veti sti evolutia bolii, in functie de data la care a fost luata temperatura.

DESIGN MODERN

Folosirea termometrului Neno T05 este extrem de simpla. Doar apasati pe buton si masurati temperatura. Manerul termometrului are o forma ergonomica, pentru a putea fi tinut in mana extrem de usor. Termometrul T05 va va alerta atunci cand temperatura devine prea ridicata. Culorile ecranului se vor schimba in functie de intensitatea febrei: galben pentru febra scazuta si rosu pentru febra ridicata. Termometrul Neno T05 este prevazut cu tehnologie infrarosu, astfel incat va putea citi temperatura corpului fara sa il atinga.

Detalii tehnice Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T05 Neno:

  • Greutate: 200 grame.
  • Necesita baterii DC3V AAA (nu sunt incluse).
  • Dimensiuni: 150 x 75 x 50 mm.
  • A se depozita intr-un loc cu umezeala cuprinsa intre 15-93%.
  • A se depozita la o temperatura intre -20 si 55 de grade Celsius.

Vezi detalii despre Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T05 Neno pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T05 Neno.

DOWNLOAD BROSURA Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T05 Neno.

VEZI VIDEO Termometru infrarosu multifunctional dispozitiv medical T05 Neno:

Inspirat de copii, creat pentru părinți – aceasta este filozofia susținută de produsele neno.

neno înseamnă copil. Pur şi simplu.

Inspirat de copii, creat pentru părinți – aceasta este filozofia susținută de produsele neno.

neno înseamnă copil. Pur şi simplu. Produsele noastre sunt dedicate tinerilor părinți pentru a le ușura viața de zi cu zi și le permite să se bucure de fiecare moment alături de copiii lor. neno este un brand polonez care oferă produse care răspund așteptărilor mamelor moderne, produse atractive din punct de vedere vizual și, în același timp, practice și sigure de utilizat.

Produsele neno sunt destinate tinerilor părinți ai copiilor cu vârsta între 0-3 ani și cuplurilor care așteaptă un copil. Misiunea noastră este să facem ca fiecare părinte să simtă un real sprijin în produsele noastre în acest moment cel mai frumos, dar și cel mai dificil.

Când iubești, viața de zi cu zi devine o experiență extraordinară.

Suntem noi înșine părinți și știm să luptăm cu raceala, colicii, curgerea nasului, febra sau cu etapele complicate uneori ale hrănirii. Ajutorul adecvat este de neînlocuit, iar răsplata reală este zâmbetul copilului. De aceea pompele noastre electrice pentru san, aspiratoarele, nebulizatoarele, cupele termice si periutele de dinti ajuta la usurarea si facerea cat mai placuta a vietii de zi cu zi atat parintilor cat si celor mici.

O echipă de specialiști, medici, moașe, asistente și experți în alăptare lucrează la brandul neno. Pompele noastre de sân neno sunt proiectate într-un mod complet diferit. Pentru noi, cel mai important lucru este confortul, siguranța și absența durerii asociate cu consumul de alimente. Cel mai important lucru este calitatea. Produsele noastre sunt ușoare, elegante și elegante. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri în acest moment special pentru tine.

NENOT05

Fisa tehnica

Baterii:
DC3V AAA (nu sunt incluse).
Dimensiuni:
150 x 75 x 50 mm.
Greutate
200 g