Marsupiu Tula Toddler Canvas Olive

TBCA9GNS6
729,00 RON
cu TVA

Marsupiu ergonomic Tula - Pozitia ergonomica in forma de M oferita, ce sustine dezvoltarea corecta a corpului copilului.

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Marsupiu Tula Toddler Canvas Olive

Lider al industriei sistemelor de purtat si multiplu castigator al diferitelor premii, Baby Tula pune la dispozitia dumneavoastra sisteme de purtat frumoase, usor de folosit, versatile si cu viata lunga ce ofera o metoda confortabila si ergonomica de sustinere a legaturii dintre purtator si copil, incepand de la nastere si pana la 4 ani si chiar mai mult. Baby Tula indeplineste si depaseste toate standardele de siguranta si normativele in vigoare.

Caracteristici Marsupiu Tula Toddler Canvas Olive:



  • Pozitia ergonomica in forma de M oferita, ce sustine dezvoltarea corecta a corpului copilului.
  • Marsupiu ergonomic Tula cu sistem dublu de ajustare a bretelelor captusite pentru confort optim al gatului si umerilor.
  • Realizat din material respirabil si usor, lucrat manual, din materiale certificate 100% OEKO-TEX.
  • Pozitii de purtat, ale copilului, multiple : se poate purta pe fata sau se poate purta pe spate.
  • Captuseala extra in zona picioarelor copilului, pentru un confort sporit al acestuia.
  • Sistemele de purtat pentru copii mici pot fi folosite de la 18 luni pana la mai mult de 4 ani si intre 11 - 27kg (inaltime minima 81 cm).
  • Sistemul de purtat se poate accesoriza cu o gluga neagra.
  • Marsupiu ergonomic Tula  cu buzunar spatios situat pe centura ce vine in jurul taliei.

Detalii tehnice Marsupiu Tula Toddler Canvas Olive:

  • Greutate (kg) Marsupiu ergonomic Tula:   0.9 kg.
  • Inaltimea panoului este de 44cm cu latime 47 cm la baza.
  • Centura taliei masoara 13 cm inaltime si 69 cm latime. Poate fi prelungita centura cu inca 76 cm. (lungime totala ~145 cm).
  • Varsta:    0 luni+.
  • Perioada purtare copil:    18 - 48 luni; 11 - 27 kg.
  • Producator:    Baby Tula.
  • Compozitie:    100% bumbac certificat Oeko-Tex.
  • Spalare la masina:    30°.
  • Lungime spate:    38 cm.
  • Greutate maxima suportata (kg):   7.
  • Model:    Suport marsupiu.
  • Pozitie purtare:    3.
  • Centura talie:    66 - 140 cm.
  • Latime sezut:    38 cm.
  • Garantie (luni):    24

Vezi detalii despre Marsupiu Tula Toddler Canvas Olive pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Marsupiu Tula Toddler Canvas Olive.

VEZI VIDEO Marsupiu Tula Toddler Canvas Olive:

Baby Tula

Baby Tula este brand detinut de catre Ergobaby cu articole pentru copii si parinti, marsupii SSC, gentute, paturici etc.

De la 1 mama la mii de familii, Baby Tula a fost intotdeauna despre dorinta pentru mai mult decat un simplu instrument. Ne-am propus sa sprijinim bunastarea emotionala, sociala si fizica a parintilor si a bebelusilor. Asta inseamna sa creati mai mult decat doar piesele si piesele care fac un marsupiu. Concepem fiecare detaliu al suporturilor noastre nu numai pentru a va oferi maini libere, ci si pentru a va oferi oportunitati de a prospera si de a experimenta bucurie.

Din 2009, Baby Tula a inflorit intr-un brand global care lucreaza pentru conectarea si abilitarea familiilor de toate tipurile pe parcursul calatoriilor lor individuale de parinte.

 

Povestea Tula

Fondatorul Baby Tula si copiii lor. Povestea lui Tula incepe cu doi oameni din lumi indepartate. "M-am nascut si am crescut in Polonia. Sotul meu Mike (Chi la acea vreme) s-a nascut in Vietnam.
Douazeci de ani mai tarziu aveam sa incepem noua noastra viata impreuna.

Ne-am cunoscut la facultate din Statele Unite. Cu personalitati contrastante, am avut foarte putine in comun la inceput. Legea contrariilor parea sa ne leaga. Eram deschis si mi-am pus mintea pe ce voiam sa fac dupa absolvire. Sotul meu era mai rezervat si ii placea sa calatoreasca. Chiar daca am avut multe diferente, am fost amandoi spontani, am muncit din greu, ne-am distrat si am calatorit. Mult.

Am vizitat Polonia pentru a-mi vedea familia si de cateva ori am profitat de ocazie pentru a ne rucsac prin Europa. In cateva ocazii, am avut norocul sa ne etichetam impreuna cu parintii lui Mike pentru a-i vizita rudele din Vietnam. Am vazut locuri uimitoare si am intalnit oameni incredibili, iar aceste amintiri grozave vor fi intotdeauna o parte din noi. Am fost muscati de nesatiosul insecta de calatorie. Ne doream mai mult.

Am calatorit prin Bolivia, Uruguay si Argentina si, dupa doua luni de aventura, eram pregatiti sa zburam in Brazilia pentru ultima noastra oprire. Apoi, in timp ce stam intr-o cafenea din Buenos Aires, cu un apetit urias pentru mancare confortabila, ne-am dat seama ca familia noastra de doi se va creste. :)

Cand s-a nascut fiica noastra, am purtat-o ​​in sling. Am experimentat cat de convenabil este purtarea bebelusilor si cat de mult beneficiaza atat parintii, cat si copilul. Cativa ani mai tarziu, s-a nascut fiul nostru si am descoperit usurinta suporturilor ergonomice. Erau la fel de confortabili, in timp ce erau mai prietenosi cu tatal. Am incercat multe suporturi diferite si nu am gasit niciodata unul care sa ne satisfaca pe deplin, asa ca ne-am pus pe Ba Noi (vietnamez pentru bunica) sa ne coasa unul dupa specificatiile noastre. A fost aproape de perfect.

La inceput am facut suporturi pentru prieteni si familie. Dar ori de cate ori calatorim, strainii se intrebau despre transportatorii nostri. Si de asta aveam nevoie pentru a-mi concentra in sfarsit energia si pasiunea. De atunci, mi-a placut fiecare moment al ei! Acum suntem o familie de cinci persoane care traiesc in San Diego... inca facem casute, inca ne tinem copiii aproape si ne facem multe amintiri!

Astazi, a devenit misiunea noastra sa promovam imbracamintea pentru bebelusi la nivel mondial prin produsele noastre de calitate, educatie si sensibilizare comunitara pentru a forma o uniune mai perfecta intre ingrijitor si copil.

Va dorim tot ce este mai bun in calatoria dvs. parentala si speram sa va pastrati si voi multe amintiri despre purtarea copilului! :)"

https://babytula.eu/

TBCA9GNS6

Fisa tehnica

Recomandat de la:
0 luni
Greutate
0.9 kg.
Garantie:
24 luni
Pentru:
fetite si baietei