Saltea patut copii Candide Bamboo Soft 60 x 120 cm

573820
299,00 RON
cu TVA

Salteaua Bamboo Soft de la Candide ofera confort suplimentar copilului multumita husei care este ultra moale realizata din extract de bambus cu baza de celuloza.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Saltea patut copii Candide Bamboo Soft 60 x 120 cm

Saltea Bamboo Soft Candide ce ofera confort suplimentar copilului multumita husei care este ultra moale realizata din extract de bambus cu baza de celuloza. Este antibacteriana si antiacarieni, fara tratamente, fiind solutia ideala pentru bebelusii sensibili.

Candide garanteaza calitatea saltelelor sale, acestea fiind produse in Franta. Fiecare proces de productie este atent controlat, iar pentru asigurarea calitatii superioare in mod continuu, saltelele produse sunt supuse testelor in mod frecvent.

Producator de saltele si alte articole pentru copii, Candide are experienta de peste 30 de ani in domeniu. Toate articolele dezvoltate si create de catre specialistii de la Candide sunt in prima faza testate si analizate impreuna cu medici pediatrii si parinti, dupa care sunt lansate in productie.

Intrucat articolele Candide sunt realizate conform celor mai stricte reguli in vigoare, cu materii prime aprobate de catre diverse institute si laboratoare de referinta, saltelele Candide sunt garantate timp de 5 ani de zile, in conditii normale de utilizare.

Beneficii utilizare Saltea patut copii Candide Bamboo Soft 60 x 120 cm:

-          Saltea Bamboo Soft Candide realizata din spuma poliuretanica atestata Europour. Printre beneficiile utilizarii acestui tip de burete, se numara posibilitatea corpului de a respira, multumita celulelor deschise ale spumei, evitand astfel riscul aparitiei iritatiilor.

-          antibacteriana si antialergica in mod natural, fara tratamente.

-          saltea patut 120 x 60 cm cu husa cu extract de bambus cu capacitate de absortie de 4 ori mai mare decat bumbacul.

Confort Saltea patut copii Candide Bamboo Soft 60 x 120 cm:

-          Saltea Bamboo Soft Candide cu husa ultra moale detasabila realizata din extract de bambus cu baza celulozica, transformat in fir prin procedeu viscoz.

Materialele din care este realizata aceasta Saltea patut copii Candide Bamboo Soft 60 x 120 cm:

-          interiorul relizat din spuma poliuretanica. Printre beneficiile utilizarii acestui tip de spuma, se numara posibilitatea corpului de a respira, multumita celulelor deschise ale spumei, evitand astfel riscul aparitiei iritatiilor.

-          husa matlasata detasabila, realizata din 55% vascoza (obtinuta din bambus) si 45% poliester, lavabila la maxim 30 grade C. Husa este prevazuta cu fermoar ascuns, pentru a evita ranirea copilului.

Materialelel textile sunt certificate OekoTex. Eticheta OekoTex este confirmarea faptului ca toate materialele textile respecta un standard foarte strict si nu contin materiale daunatoare sanatatii. Pentru ca materialele textile sa treaca testul OekoTex, sunt luate in considerare peste 100 de criterii in cadrul mai multor teste.

Materialele utilizate sunt agreate de catre Europur, cu un concept de fabricatie special care reduce sensibil efectele de sera.

Detalii tehnice Saltea patut copii Candide Bamboo Soft 60 x 120 cm:

  • dimensiuni: 120 cm x 60 cm.
  • grosime: 11 cm.
  • densitate: 22 kg/mc.
  • gama Candide: natural.
  • saltea patut 120 x 60 cm produsa in Franta conform EN 597-1.

CANDIDE Baby Group

De mai bine de 20 ani Candide ofera colectii sofisticate cu produse tot mai inovative de la an la an.

CANDIDE Baby Group

De mai bine de 20 ani Candide ofera colectii sofisticate cu produse tot mai inovative de la an la an.

Dedicata exclusiv lumii celor mici si confortului si bunastarii lor si a parintilor, produsele Candide ofera siguranta expertizei unei intregi companii, imbinand autenticitatea, calitatea si siguranta.

Cu sprijinul profesionistilor in ingrijirea copiilor, a parintilor de ieri si de azi Candide este intr-o continua cautare a celor mai noi trenduri, astfel pot crea ce e mai bun si mai aparte pentru noua generatie.

Candide... totul e bine cand incepe cu bine.

https://candidebabygroup.com/

https://www.candidebaby.com/

573820

Fisa tehnica

Dimensiuni:
120 x 60 x 11 cm