Sac de dormit 2 in 1 Ergobaby On the Move Sheep 6-18 luni 1 TOG

SLBMDSHEEP1
204,00 RON
cu TVA

Sac de dormit bebelusi prevazut cu orificii convertibile pentru picioruse, pentru a trece direct din pat, de la timpul de somn, la cel de joaca si inapoi, ori de cate ori este nevoie!

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Sac de dormit 2 in 1 Ergobaby On the Move Sheep 6-18 luni 1 TOG

Treceti rapid si fara probleme de la programul de somn la cel de joaca, transformand sacul de dormit intr-o salopeta confortabila si invers!

Sac de dormit bebelusi prevazut cu orificii convertibile pentru picioruse, pentru a trece direct din pat, de la timpul de somn, la cel de joaca si inapoi, ori de cate ori este nevoie! Fermoarul cu acces dublu si protectie de capete, face ca scutecele sa poata fi schimbate foarte simplu, fara a-l deranja pe cel mic.

Caracteristici Sac de dormit 2 in 1 Ergobaby On the Move Sheep 6-18 luni 1 TOG:



  • Lungimea sacului este reglabila, pentru a crește odata cu copilul, prevenindu-se astfel eventualele impiedicari sau caderi, datorate marimii neadecvate a textilului.
  • Astfel, piciorusele sacului convertibil dispun de 2 capse suprapuse de fixare la dimensiunea dorita.
  • Orificiul din partea dorsala permite fixarea centurilor de siguranta a carucioarelor sau scaunelor auto, atunci cand copilul este imbracat in sacul de dormit.
  • La folosirea acestui sac de dormit bebelusi 2 in 1 "On the Move" se recomanda purtarea de catre copil a lenjeriei de corp.

Detalii tehnice Sac de dormit 2 in 1 Ergobaby On the Move Sheep 6-18 luni 1 TOG:



  • Marime Sac de dormit bebelusi: 18-36 luni, 78.7-96.5 cm sau 11.8-15 kg.
  • 100% bumbac moale.
  • Densitate material: TOG: 1.
  • Se curata la masina de spalat, conform recomandarilor de curatare de pe eticheta produsului sau ambalaj.
  • Greutate (kg):    0.2 kg.
  • Varsta:    0 luni+.
  • Perioada purtare copil:    18-36 luni.
  • Spalare la masina:    30°.
  • Compozitie:    100% Bumbac.
  • Garantie (luni):   12.
  • Dimensiuni: 78.7 - 96.5 cm.

Vezi detalii despre Sac de dormit 2 in 1 Ergobaby On the Move Sheep 6-18 luni 1 TOG pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Sac de dormit 2 in 1 Ergobaby On the Move Sheep 6-18 luni 1 TOG.

VEZI VIDEO Sac de dormit 2 in 1 Ergobaby On the Move Sheep 6-18 luni 1 TOG:

ERGOBABY - Construim comunități globale de părinți încrezători cu produse inovatoare, ergonomice pentru copii, care permit și încurajează legătura.


Totul a început cu o idee simplă

În 2002, o mamă care locuia în Maui nu era mulțumită de opțiunile de purtare a bebelușilor pe care le avea la dispoziție. Căutând să-și țină noul fiu aproape de corp, ea a încercat mai multe suporturi diferite, dintre care unele au funcționat destul de bine, dar nimic care să-i satisfacă nevoile de confort și ergonomie.

Cu experiență în design, ea și-a propus să creeze ceva confortabil și ușor de folosit pentru părinți. Pornind de la dragostea unui părinte pentru copilul ei și de dorința ei de a-l ține aproape, a luat naștere designul ergonomic și confortabil al marsupiilor Ergobaby.

Cu acel design unic, Karin Frost a revoluționat modul în care purtăm bebelușii. Designul ei soft structurat carrier (SSC) a devenit standardul de aur. Marsupiile noastre vă oferă libertatea de a vă bucura de aventurile mari și mici ale vieții, totul în timp ce ține copilul aproape.

Marsupiile Ergobaby sunt proiectate ergonomic pentru a-ți legăna copilul într-o poziție naturală și pentru a distribui uniform greutatea copilului între șolduri și umeri. Marsupiile Ergobaby ofera cel mai bun echilibru intre confort și ergonomie, permițându-vă să vă transportați bebelușul de la primele zile până la copilul mic (12-45 lbs).*

Cu peste 30 de marsupii din cinci categorii diferite - Original, Omni, All Position 360, Cool Air Mesh și Adapt (nu este nevoie de inserție!), plus Swaddlers pentru nou-născuți, Ergobaby este o companie lider, premium, de produse pentru copii, care creează soluții inovatoare, pentru a satisface nevoile părinților de astăzi.

Ergobaby are sediul în Los Angeles și este vândut prin peste 700 de retaileri, în Statele Unite și în peste 50 de țări la nivel internațional.

Dragostea continuă cu Ergobaby.

https://ergobaby.eu/



SLBMDSHEEP1

Fisa tehnica

Recomandat de la:
18 luni
Dimensiuni:
78.7 - 96.5 cm.
Greutate
0.6 kg
Garantie:
12 luni
Pentru:
fetite si baietei

Referinte specifice

cod EAN13
1916530018813