Cupa suplimentara compatibila cu toate pompele de san Neno 21 mm

NENO21MM
56,00 RON
cu TVA

Cupa suplimentara compatibila cu toate pompele de san Neno 21 mm

Cupa suplimentara Neno este compatibila cu toate pompele de san Neno 

Cantitate
Stoc epuizat

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Cupa suplimentara compatibila cu toate pompele de san Neno 21 mm

Cupa suplimentara Neno este compatibila cu toate pompele de san Neno si este un produs sigur pentru mamica, care nu contine BPA. Cupa este un strat protector intre san si pompa de san si este fabricata din silicon japonez, extrem de delicat. Cupa este ideala pentru o colectare rapida si eficienta a laptelui.

Caracteristici Cupa suplimentara compatibila cu toate pompele de san Neno 21 mm:

DESPRE CUPA SUPLIMENTARA

Cupa suplimentara Neno este un accesoriu care se ataseaza la pompa de san si favorizeaza suctiunea laptelui. Datorita cupei, este favorizata extragerea lapteului in sticlele speciale. Este extrem de important sa selectati marimea potrivita pentru cupa, pentru a preveni ranirea sanului. Cupa este ideala pentru o colectare rapida si eficienta a laptelui.

ALEGETI CUPA POTRIVITA

Asa cum va alegeti hainele in functie de marimea corpului, asa trebuie sa procedati si cu cupa suplimentara. Fiecare san si mamelon este diferit, de aceea trebuie aleasa cupa ideala pentru fiecare mamica. Atunci cand folositi pompa de san trebuie sa nu simtiti disconfort. Cupa suplimentara Neno previne ranile mamelonului si se potriveste la toate modelele de pompe de san Neno. Nu contine BPA, astfel incat e sigura pentru mamica si bebelus.

CUM SA ALEGETI CUPA POTRIVITA?

Indicat este sa masurati mamelonul dupa saptamana 32 de sarcina. Dupa aceasta perioada, sanul si mamelonul nu mai au parte de schimbari vizibile, ca in primele etape ale sarcinii.

Detalii tehnice Cupa suplimentara compatibila cu toate pompele de san Neno 21 mm:

  • Diametru: 21 mm.
  • Material: silicon.

Vezi detalii despre Cupa suplimentara compatibila cu toate pompele de san Neno 21 mm pe pagina producatorului.

Inspirat de copii, creat pentru părinți – aceasta este filozofia susținută de produsele neno.

neno înseamnă copil. Pur şi simplu.

Inspirat de copii, creat pentru părinți – aceasta este filozofia susținută de produsele neno.

neno înseamnă copil. Pur şi simplu. Produsele noastre sunt dedicate tinerilor părinți pentru a le ușura viața de zi cu zi și le permite să se bucure de fiecare moment alături de copiii lor. neno este un brand polonez care oferă produse care răspund așteptărilor mamelor moderne, produse atractive din punct de vedere vizual și, în același timp, practice și sigure de utilizat.

Produsele neno sunt destinate tinerilor părinți ai copiilor cu vârsta între 0-3 ani și cuplurilor care așteaptă un copil. Misiunea noastră este să facem ca fiecare părinte să simtă un real sprijin în produsele noastre în acest moment cel mai frumos, dar și cel mai dificil.

Când iubești, viața de zi cu zi devine o experiență extraordinară.

Suntem noi înșine părinți și știm să luptăm cu raceala, colicii, curgerea nasului, febra sau cu etapele complicate uneori ale hrănirii. Ajutorul adecvat este de neînlocuit, iar răsplata reală este zâmbetul copilului. De aceea pompele noastre electrice pentru san, aspiratoarele, nebulizatoarele, cupele termice si periutele de dinti ajuta la usurarea si facerea cat mai placuta a vietii de zi cu zi atat parintilor cat si celor mici.

O echipă de specialiști, medici, moașe, asistente și experți în alăptare lucrează la brandul neno. Pompele noastre de sân neno sunt proiectate într-un mod complet diferit. Pentru noi, cel mai important lucru este confortul, siguranța și absența durerii asociate cu consumul de alimente. Cel mai important lucru este calitatea. Produsele noastre sunt ușoare, elegante și elegante. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri în acest moment special pentru tine.

NENO21MM