Cearsaf imprimat de bumbac cu elastic Sensillo Plush Karo 120x60 cm

SILLO-2215
69,00 RON
cu TVA

Cearsaful imprimat de la Sensillo este realizat din cel mai bun bumbac si este foarte placut la atingere. Acesta va asigura copilului confortul in timpul somnului.

Selecteaza culoarea
Cantitate
Aceasta culoare este temporar indisponibila. Va rugam selectati o alta culoare.

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Cearsaf imprimat de bumbac cu elastic Sensillo Plush Karo 120x60 cm

Cearsaful imprimat de la Sensillo este realizat din cel mai bun bumbac si este foarte placut la atingere. Acesta va asigura copilului confortul in timpul somnului, iar elasticul cusut in interiorul marginii va permite fixarea perfecta pe orice saltea marimea 120x60 cm.

CARACTERISTICI Cearsaf imprimat de bumbac cu elastic Sensillo Plush Karo 120x60 cm:

  • Cearsaf cu imprimeu colorat.
  • Nu irita pielea copilului.
  • Realizat din bumbac de calitate, placut la atingere.

DATE TEHNICE Cearsaf imprimat de bumbac cu elastic Sensillo Plush Karo 120x60 cm:

  • Dimensiuni: 120x60 cm.
  • Compozitie: 100% bumbac.
  • Spalare: maximum 40°C; Nu se albeste; Nu se curata chimic.
  • Calcare: maximum 150°C.

Vezi detalii despre Cearsaf imprimat de bumbac cu elastic Sensillo Plush Karo 120x60 cm pe pagina producatorului.

Ce a motivat aparitia marcii Sensillo a fost grija pentru nevoile specifice ale bebelusului, inca din primele zile de viata. In timpul procesului de creare a produselor, Sensillo s-a concentrat in special pe aspectele legate de siguranta si cresterea armonioasa a copilului.

Sensillo este o marca poloneza ce ofera produse textile dedicate copiilor mici. Folosesc tehnologii de productie unice si materiale de cea mai inalta calitate.

Cand vine vorba de somn si odihna, schimbarea bebelusului, distractie sau invatare, produsele Sensillo sunt concepute pentru a face ca fiecare moment petrecut de parinti alaturi de copii cat mai placut posibil.

In oferta Sensoillo gasiti paturi din coral fleece, din bumbac sau din microfibra de calitate de top, prosoape cu gluga delicate si absorbante, diferite tipuri de scutece si accesorii pentru schimbat sau pentru baita – ce iti fac viata mai usoara. De asemenea, o gama variata de saltele de calitate, concepute pentru orice nevoi si preferinte.

Va incurajam sa vedeti intreaga gama de produse din oferta Sensillo. Suntem convinsi ca toti parintii vor gasi ceva potrivit intocmai pentru ei si bebelusul lor.

http://www.sensillo.pl/en/about-sensillo/

SILLO-2215

Fisa tehnica

Dimensiuni:
120x60 cm.
Pentru:
fetite si baietei

Referinte specifice

ean13
5908310387789