Jucarie electronica Curiosity Kaleidoscope™ Baby Einstein

12084
139,00 RON
cu TVA

Descopera o lume colorata, plina de curiozitati! Jucaria electronica Curiosity Kaleidoscope™ de la Baby Einstein incurajeaza dezvoltarea cognitiva a bebelusului prin joaca.

Cantitate
Stoc epuizat

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Jucarie electronica Curiosity Kaleidoscope™ Baby Einstein

Descopera o lume colorata, plina de curiozitati! Jucaria electronica Curiosity Kaleidoscope™ de la Baby Einstein incurajeaza dezvoltarea cognitiva a bebelusului prin joaca si il ajuta pe acesta sa experimentese culorile in timp ce se joaca.

Bebelusul va vedea culoarea corespunzatoare atunci cand jucaria straluceste in culoarea respectiva si va putea experimenta amestecarea culorilor prin apucarea a doua manere simultan. O coloana muzicala sonora va capta atentia bebelusului pe masura ce acesta descopera culorile primare si secundare prin invatarea relatiei cauza-efect.

Caracteristici Jucarie electronica Curiosity Kaleidoscope™ Baby Einstein:

  • Fiecare culoare va starni curiozitatea bebelusului.
  • Prin strangerea unui maner se va activa o anumita culoare, care va straluci deasupra jucariei.
  • Pe masura ce culoarea se aprinde, se poate asculta numele culorii respective.
  • Se poate experimenta amestecarea culorilor prin apucarea a doua manere simultan.
  • Reda culorile in limbile engleza, spaniola si franceza.
  • Are si muzica.
  • Este o jucarie ideala pentru utilizare 6 luni+.

Detalii tehnice Jucarie electronica Curiosity Kaleidoscope™ Baby Einstein:

  • Varsta minima recomandata: 6-36 luni.
  • Dimensiuni: 15 x 15 x 15 cm.
  • Necesita 3 baterii AAA.
  • Nu necesita asamblare.
  • Curatati cu o carpa umeda si sapun.
  • Uscati la aer inainte de a fi depozitata.
  • Nu scufundati in apa.

Vezi detalii despre Jucarie electronica Curiosity Kaleidoscope™ Baby Einstein pe pagina producatorului.

Baby Einstein

Curios astazi. Extraordinar maine.

Credem că viitorul aparține celor curioși™.
Baby Einstein™ inspiră curiozitatea părinților și îi echipează cu instrumentele pentru a crea un mediu plin de curiozitate pentru copiii lor.

Calea Einstein™
Calea Einstein este o filozofie de învățare bazată pe curiozitate, susținută de știință și construită din cele mai bune cercetări privind dezvoltarea in copilărie.

Principii de proiectare Baby Einstein™
Principiile de design care informează crearea de produse și conținut Baby Einstein™ includ:

Experiențe deschise
Experiențe deschise pentru a invita imaginația prin joc liber, condus de copii. În loc să se concentreze pe o modalitate „corectă” sau „greșită” de a interacționa cu un produs, fiecare articol Baby Einstein este conceput în mod intenționat pentru a capta curiozitatea.

Învățare în lumea reală
Lumea reală - Învățarea contextualizării conceptelor. Iubitele personaje Baby Einstein îi ajută pe copii să-i introducă în lumea din jurul lor prin videoclipuri interactive, jucării adecvate dezvoltării și multe altele.

Implicare multi-senzorială
Angajament multi-senzorial pentru a stimula dezvoltarea cognitivă. De la imagini cu contrast ridicat pentru a ajuta la dezvoltarea vederii la articole tactile care ajută la abilitățile motorii fine, fiecare produs Baby Einstein este creat având în vedere dezvoltarea copiilor.

Dezvoltarea încrederii
Dezvoltarea încrederii pentru a întări bucuria de a învăța. A simți un sentiment de stăpânire nu este doar o creștere a încrederii, ci este și un semn pentru bebeluși și copii că curiozitatea lor este răsplătită.

Gândire creativă
Stimularea gândirii creative pentru a întări agilitatea mentală. Baby Einstein îi ajută pe copii să descopere că experimentarea și perseverența sunt plăcute.

„Copilul întreg”
Luând în considerare „copilul întreg” și sărbătorind ceea ce face ca indivizii să fie atât de strălucit unici, Baby Einstein îi ajută pe copii să-și dezvolte curiozitatea și pasiunile alături de inteligența lor. Calea Einstein este aplicată tuturor pe care Baby Einstein le creează prin produse și conținut, cu accent pe întâlnirea copiilor acolo unde se află în termeni de repere și dezvoltare, astfel încât aceștia să poată rămâne curioși și încrezători.

Rădăcinile noastre
Baby Einstein a fost fondată în 1996 de mama și fosta profesoară Julie Aigner-Clark la casa ei din Georgia. Impulsată de pasiunea ei pentru arte, ea a dorit o modalitate de a prezenta copiilor mici noțiunile fundamentale ale muzicii, limbajului, poeziei, culorilor, formelor și multe altele. Videoclipul original creat de ea – cu păpuși și partituri de compozitori clasici – a câștigat premiul Parenting Magazine în 1997 pentru cel mai bun videoclip al anului, iar serialul care a urmat a devenit sinonim cu numele Baby Einstein.

Decenii mai târziu, am păstrat viziunea originală a lui Aigner-Clarks în centrul a tot ceea ce facem. Baby Einstein a început ca un instrument de predare pentru părinți și continuăm să credem că părinții sunt primii profesori ai bebelușului lor.

Unde suntem azi
Pe scurt, peste tot. Videoclipurile noastre clasice sunt acum difuzate în mai mult de 50 de țări din întreaga lume și ne-am extins în noul „divertisment educațional” pentru copiii în creștere. De la timpul poveștii până la timpul de joacă, proiectăm jucării, echipamente, tehnologie, cărți și multe altele. Misiunea noastră este să creăm un mediu de curiozitate la 360° în care copiii să se simtă încrezători punând întrebări, iar părinții sunt împuterniciți să le învețe răspunsurile.

Baby Einstein a colaborat cu experți în dezvoltarea copilăriei pentru a dezvolta propria noastră filozofie de învățare. Inspirat de principiile STEAM și metodologia Montessori și susținut de știința cognitivă, „The Einstein Way” conduce tot conținutul pe care îl dezvoltăm și produsele pe care le proiectăm.

Suntem pasionați de crearea celor mai bune jucării și echipamente pentru dezvoltare pentru bebeluși pentru fiecare familie - indiferent de locul în care locuiți sau cine sunteți.

Instrumentele pe care le folosim pentru a inspira curiozitatea:

Jucării și unelte

De la centre de activitate la suzete, proiectăm experiențe multi-senzoriale deschise pentru a sprijini dezvoltarea cognitivă, abilitățile de gândire creativă și aprecierea culturală.

Video și muzică

Redați în flux videoclipuri Baby Einstein™ pentru a descoperi noi povești și personaje preferate (și redescoperi clasicele!) Apoi luați muzică din mers cu liste de redare organizate.

Priviți și ascultați

Cuvintele, ilustrațiile și imaginile din lumea reală se reunesc pentru a introduce elementele fundamentale, precum și conversațiile timpurii despre subiecte precum bunătatea și compasiunea.

https://www.kids2.com/pages/baby-einstein

12084

Fisa tehnica

Recomandat de la:
1 an
Baterii:
3 x AAA
Dimensiuni:
15 x 15 x 15 cm
Pentru:
fetite si baietei