• Nou

Jucarie cuburi multicolore Bright Starts

12616
99,00 RON
cu TVA

Jucarie cuburi multicolore Bright Starts

Cuburile multicolore sunt ideale pentru baita sau joaca. Fabricate dintr-un material moale, cuburile sunt vesel colorate si ofera nenumarate posibilitati de joaca.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Jucarie cuburi multicolore Bright Starts

Cuburile multicolore sunt ideale pentru baita sau joaca. Fabricate dintr-un material moale, cuburile sunt vesel colorate si ofera nenumarate posibilitati de joaca. Micutul va invata sa numere cu ajutorul cifrelor de pe cuburi. Mainile sale vor putea prinde cu usurinta cuburile. Distractia va fi garantata, caci cuburile se pot folosi intr-o multime de moduri.

Caracteristici Jucarie cuburi multicolore Bright Starts:

.

  • Jucaria este ideala pentru a incuraja dezvoltarea functiilor motorii, fiind potrivita de la varsta de 3 luni+.
  • Ideale pentru joaca, baita sau luat oriunde.
  • Usor de curatat.
  • Usor de prins, fiind ideale pentru mainile micutului.

Detalii tehnice Jucarie cuburi multicolore Bright Starts:

  • Varsta recomandata: 3 luni+.
  • Dimensiuni: 6.17 x 5.73 x 5.7 cm.
  • Greutate: 240 grame.

Vezi detalii despre Jucarie cuburi multicolore Bright Starts pe pagina producatorului.

Bright Starts - Mai multa bucurie in fiecare moment!

Bright Starts are cea mai vesela misiune din lume. Aceea de a gasi bucurie in fiece clipa. Mai multe chicoteli cu fiecare minge aruncata, mai mult ras la fiecare pas. Deoarece fericirea este cea care face momentele sa dureze o vesnicie.

A fi proaspat parinte e cea mai satisfacatoare meserie din lume. Dar si printre cele mai grele. Producatorii Bright Starts sunt dedicati misiunii de ati face viata ceva mai usoara, cate putin in fiecare minut.

Ca parintii sa petreaca mai putin timp sarind de la un magazin la altul si mai mult sarind in sus de fericire.

De la jucarii si echipamente inovative pentru bebelusi, pana la sfaturi pentru parinti de la experti, echipa e hotarata sa iti aduca intocmai ceea ce ai nevoie.

Pentru un bebelus ce se dezvolta frumos in siguranta, zambind si pregatit pentru ziua de maine.

Mai buni impreuna

Impreuna cu intreg portofoliul de marci si parteneri dezvolta a noua comunitate conectata. Impreuna pot atinge rand pe rand teluri pentru tot mai multi parinti si copii din toata lumea.

Scopul

Bright Starts crede intr-un viitor luminos pentru fiecare familie. Cum ajungem acolo? Este o calatorie bazata pe multiple mici victorii.

In fiecare departament angajatii sunt dedicati acestor mici victorii ce vor ajuta familii din intreaga lume sa isi cladeasca viitorul fericit.

Viziunea

Fiecare familie si fiecare copil merita un viitor luminos. Nu conteaza unde locuiesc, cati bani fac, ce limba vorbesc, ce credinta au sau ce scopuri. 

Bright Starts vrea sa redefineasca aceasta industrie creand nu doar produse, ci solutii pentru fiecare stadiu de dezvoltare a copilului. dar si pentru fiecare parinte preocupat de fericirea copilului sau.

Istoria

Bright Starts inventeaza si reinventeaza jucarii si echipamente pentru copii de aproape 50 de ani.

Bucura micutii clienti si in aceeasi masura si pe parintii lor cu produse ce au castigat premii, cu un design ce le sublineaza valoarea exceptionala.

Totul a inceput cu inventia unei jucarii aparent simple. Insa o jucarie Bright Starts extrem de ingenioasa ce a dat startul unei noi etape in domeniu.

500 de produse mai tarziu, compania ce detine aceasta marca este una dintre cele mai dezvoltate din lume si in crestere rapida continua.12616

Fisa tehnica

Recomandat de la:
3 luni
Dimensiuni:
6.17 x 5.73 x 5.7 cm.
Greutate
240 g
Pentru:
fetite si baietei