Interfon audio Digitalk Luxe Miniland

89172
373,00 RON
cu TVA

Interfon audio Digitalk Luxe Miniland


Interfon bebelusi ușor de utilizat cu funcții de sunet de înaltă fidelitate.

Cantitate
Stoc epuizat

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Interfon audio Digitalk Luxe Miniland


Interfon bebelusi ușor de utilizat cu funcții de sunet de înaltă fidelitate. Digitalk Easy garantează ușurința utilizării, ușurința și portabilitatea, claritatea maximă a sunetului și interferența zero până la o rază de acțiune de 300 m datorită tehnologiei sale digitale. Unele dintre celelalte caracteristici izbitoare ale acestuia sunt activarea vocală, receptorul parental mobil, lumina pentru copii și o alarmă în afara intervalului.

Caracteristici Interfon audio Digitalk Luxe Miniland:

  • Cel mai avansat Interfon bebelusi pentru o mai mare comoditate - Ecranul LCD cu iluminare din spate a dispozitivului asigură funcționarea simplă a tuturor funcțiilor și controlul a totul dintr-o simplă privire, făcând monitorizarea bebelușului mai convenabilă pentru părinți.
  • Sunet de înaltă calitate și interferențe zero - Raza de 300 de metri a dispozitivului și tehnologia digitală vor permite părinților să asculte bebelușul cu o calitate a sunetului perfectă și fără interferențe.
  • Sensibilitate reglabilă: pentru tot felul de bebeluși!
  • Interfon bidirectional cu funcția VOX (activare vocală) menține monitorul bebelușului în modul de așteptare în timp ce bebelușul se odihnește liniștit și este activat atunci când este detectat un sunet. Deoarece unii bebeluși sunt mai zgomotoși decât alții, părinții pot regla sensibilitatea monitorului pentru bebeluși, după cum este necesar.
  • Ascultând și vorbind cu bebelușul - interfon bidirectional: Tehnologia bidirecțională le permite părinților să asculte copilul, să vorbească și să-i cânte un cântec, fie pentru a-l liniști, fie doar pentru a-l ține companie în timp ce desfășurăm o altă activitate.
  • Interfon bebelusi cu alerte practice silențioase - Funcția de vibrare este ideală pentru momentele în care părinții au nevoie de liniște sau pentru medii zgomotoase. Mai mult, unitatea părinților are un indicator luminos de detectare a sunetului. Aceste opțiuni sunt utile în special persoanelor cu dificultăți senzoriale.
  • Lumina de noapte și melodii - Lumina de noapte plăcută și cele cinci melodii pe care le include, controlate de la unitatea de părinți, vor relaxa copilul.
  • Controlați temperatura camerei - Vă permite să controlați temperatura camerei bebelușului de pe ecranul LCD. Dispozitivul are, de asemenea, alerte de temperatură înaltă și joasă, garantând că bebelușul dvs. se va bucura întotdeauna de temperatura ideală!
  • Monitorizare de oriunde cu acest interfon bidirectional - Atât părinții, cât și unitatea pentru bebeluși pot fi conectați la rețeaua electrică sau pot funcționa cu baterii, permițându-le părinților să-și monitorizeze comod bebelușul oriunde și fără fire. Mai mult, unitatea părinților este ușor de reîncărcat, plasând-o pe baza de încărcare furnizată.

Detalii tehnice Interfon audio Digitalk Luxe Miniland:

  • Raza de actiune: 300 m.
  • Baterii: 2 x 1.2 V.

Vezi detalii despre Interfon audio Digitalk Luxe Miniland pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Interfon audio Digitalk Luxe Miniland.

DOWNLOAD GHID RAPID Interfon audio Digitalk Luxe Miniland.

O lume in care cei mici stralucesc in timp ce cresc

Miniland crede ca lumea e un loc mai bun atunci cand a fi parinte devine o calatorie in care crestem si ne dam frau liber intregului potential. E o calatorie a descoperirii, a cunoasterii, in care cream si dezvoltam momente semnificative in timp ce ii invatam lucruri noi pe cei mici. Planul Miniland: sa crestem impreuna savurand calatoria, asa incat toti copiii cresc si stralucesc in propria lumina.

Viziunea Miniland asupra lumii copilariei

Sa construim o lume mai buna, o comunitate de parinti si educatori, o lume in care generatiile viitoare sa isi atinga cele mai nobile visuri si sa le transforme in realitate. O lume in care a fi unic inseamna sa luminezi din interior.

Manifestul marcii Miniland

Buna, lume, suntem aici sa iti spunem:

Insotim fiecare copil din momentul nasterii.
Pentru Miniland a fi parinte si educator simbolizeaza viitorul.
Fiecare copil e o galaxie. Si isi imprastie propria lumina.

A ingriji si educa un copil nu inseamna doar a-l proteja: inseamna sa ii admiri spiritul si sa fii conectat cu el, sa ii lasi talentul sa infloreasca.
Cresterea e o calatorie colectiva a descoperirii. Miniland e o marca dedicata comunitatii si familiei si educatorilor. Este timpul sa celebram viata si viitorul. Sa cream momente semnificative.
Sa crestem impreuna si sa ne bucuram de viata. Ca fiecare copil sa lumineze calea.

Valorile care motiveaza Miniland: Sa dam drumul talentului in comunitate. Respiram distractie. Ne pasa de experiente.

Grija – a avea grija nu inseamna doar a proteja: inseamna si a incuraja, a te conecta intr-un mod sanatos si natural, asa incat sa fii diferenta in fiecare zi.

Inteligenta – Miniland creaza solutii simple si inteligente, ce incurajeaza crestrea de la o fundatie de emotii si expertiza.

Crestere – Provocarea de a promova diverse cai de a explora, de a descoperi si a ne trezi talentul. Siguranta de a sti ca totul e posibil si sa visezi mai departe.

Distractie – Ne jucam pentru a invata. Distractia e un mod de viata.

Expertiza – Increderea ca stii. Abilitatea de a invata zambind.

Social – Vedem cresterea individuala a fiecarui copil ca o calatorie fluida incurajata de intreaga comunitate de parinti si educatori.

Invatarea – Eliberam talentul in comunitate. Ingrijim experienta.

https://www.minilandgroup.com/en/family/about.html

89172

Fisa tehnica

Baterii:
2 x 1.2 V
Raza de actiune:
300 m