Incalzitor biberoane si borcane pentru casa Easy+ Badabulle B002104

B002104
169,00 RON
cu TVA

Incalzitor hrana bebelusi ce are inclus un sistem facil de masurare a apei, necesare incalzirii biberonului - asadar nu este nevoie sa memorati cantitatea de apa necesara.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Incalzitor biberoane si borcane pentru casa Easy+ Badabulle B002104

Un incalzitor hrana bebelusi extrem de practic si usor de utilizat acasa sau in masina.Caracteristici Incalzitor biberoane si borcane pentru casa Easy+ Badabulle B002104:

  • Incalzitor hrana bebelusi ce are inclus un sistem facil de masurare a apei, necesare incalzirii biberonului - asadar nu este nevoie sa memorati cantitatea de apa necesara, sau sa va ghidati dupa diferite alte tabele.
  • In funtie de marimea biberonului (a borcanului) veti include cantitatea de apa inscriptionata pe sitemul de masurare a apei inclus.
  • Incalzitor biberoane foarte usor de utilizat, incalzitorul are un singur buton.
  • Forma universala: permite incalzirea majoritatii sticlelor si a borcanaselor de hrana.
  • Incalzitor hrana bebelusi ce se opreste automat cand procesul de incalzire este complet.
  • Timpul de incalzire al acestui incalzitor biberoane difera in functie de marimea biberonului / a borcanasului.

Detalii tehnice Incalzitor biberoane si borcane pentru casa Easy+ Badabulle B002104:

  • Timpul mediu de incalzire este sub 90 secunde.

Vezi detalii despre Incalzitor biberoane si borcane pentru casa Easy+ Badabulle B002104 pe pagina producatorului.

VEZI VIDEO Incalzitor biberoane si borcane pentru casa Easy+ Badabulle B002104:Badabulle – O marca pentru bebelusi – complice a parintilor

Crezul lor: propun parintilor ceea ce e mai bun pentru copiii lor, inca de la nastere.

Din 2007 echipa si-a propus sa va fie alaturi zi de zi, oferindu-va produse inteligente, pentru a raspunde tuturor nevoilor bebelusilor. Gama variata pentru: odihna, baita, siguranta, plimbare si confort.

Produsele nu doar ca sunt bine gandite, ci aduc si o nota in plus de eleganta nevoilor zilnice.

Creat impreuna cu parintii

Cine cunoaste mai bine nevoile bebelusilor decat mamicile si taticii?
Echipa Badabulle a facut apel la experienta parintilor. Ideile lor pretioase au fost atent integrate in orice produs lansat pe piata. Asta s-a realizat in cadrul unor intalniri organizate pe tot teritoriul Frantei. Cu adevarat momente in care s-au impartasit experiente minunate!

Cand creativitate rimeaza cu securitate

Departamentul Badabulle de Cercetare si dezvoltare si echipele de Marketing si Siguranta a Calitatii lucreaza impreuna. Astfel, se nasc produse ce raspund tuturor nevoilor, respectand in acelasi timp si toate normale europene de siguranta. Totul cu o deosebita atentie la ceea ce micutii, dar si parintii au nevoie. Toate produsele Badabulle sunt testate in laboratoare independente certificate.

De la inceputurile sale, in urma cu 8 ani, Badabulle si-a urmarit scopul declarat, acela de a face viata tinerilor parinti mai usoara. Badabulle realizeaza produse utile si in aceeasi masura, in tendinta – fiind foarte apreciate de catre parintii din Franta. Stim ca timpul este foarte pretios pentru parinti, de aceea Badabulle si-a propus sa dea parintilor oportunitatea de a petrece mai mult timp alaturi de cei mici.

B002104