Incalzitor pentru biberoane (recipiente) Warmer Tulip Cream Babymoov A002027

A002027
209,00 RON
cu TVA

Incalzitor pentru biberoane (recipiente) Warmer Tulip Cream Babymoov A002027

Incalzitor biberoane si recipiente Babymoov extrem de practic si sigur, fiind dotat cu alarma vizuala care semnalizeaza terminarea procesului de incalzire.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Incalzitor pentru biberoane (recipiente) Warmer Tulip Cream Babymoov A002027

Incalzitor biberoane si recipiente Babymoov extrem de practic si sigur, fiind dotat cu alarma vizuala care semnalizeaza terminarea procesului de incalzire. Cu ajutorul acestui incalzitor, mancarea este incalzita omogen, continutul avand aceasi temperatura.

Caracteristici Incalzitor pentru biberoane (recipiente) Warmer Tulip Cream Babymoov A002027:

  • Incalzitor biberoane si recipiente Babymoov utilrapid si sigur cu functie de auto-oprire!
  • Incalzirea laptelui / a mancarii se va facecompact si rapid
  • Incalzitorul este rapid, fiind nevoie de 3 minute si 30 de secunde pentru un biberon de 240 ml si de 4 minute pentru un borcanas de mancare
  • Incalzitorul este sigur: se opreste automat la terminarea ciclului de incalzire, emitand si o alarma vizuala
  • Incalzitor biberoane si recipiente Babymoov practic, fiind dotat cu un recipient de masurare a apei

DOWNLOAD CONDITII GARANTIE PE VIATA Incalzitor pentru biberoane (recipiente) Warmer Tulip Cream Babymoov A002027

DOWNLOAD MANUAL Incalzitor pentru biberoane (recipiente) Warmer Tulip Cream Babymoov A002027.

Babymoov - In 1997 3 tineri s-au decis sa aduca impreuna designul si inovatia pentru a crea brand-ul Babymoov. Misiunea lor: de a reinventa viata de zi cu zi a parintilor. Cum? Oferind produse create de experti, sigure si cu tehnologii avansate. Produse aprobate de catre parinti si create impreuna cu ei si cu profesionisti. Cei 3 fonadtori ce au in total 10 copii :) si sunt inca inima companiei. Dezvolta permanent o gama imensa de produse pentru bebelusi, cu succes international.

Cine isi cunoaste mai bine nevoile decat insisi parintii?
Procesul unic de inovatie pune utilizatorul mai presus de orice. Fiecare articol este creat in cooperare cu parinti, pentru a fi siguri ca are un design ce raspunde nevoilor lor. Viata de zi cu zi ca parinte va fi mai usoara.

Descopera o gama completa ce reinventeaza rutina zilnica a parintilor
De la nastere la nou nascut si pana la prima masa a bebelusului. Babymoov garanteaza produse ce nu doar fac viata mai usoara, dar ating fiecare etapa. Si nu numai! Ofera si stil - designul va fi de fiecare data o bucurie.

Promisiunea Babymoov: garantie pe viata

Increderea in produs este extrem de importanta cand vine vorba de cei mici. De aceea Babymoov este 100% dedicat si implicat. Ofera garantie pe viata - produsele fiind atent testate si certificate de laboratoare independente. Primesti garantia pe viata completand formularul corespunzator pe site-ul oficial Babymoov.
Inovatia a fost intotdeauna forta ce i-a impins si mai departe. Vorbim de investitii anuale de peste 1 milion de lire in cercetare si dezvoltare. O abordare neobisnuita ce implica parintii in toate aspectele pentru a le face viata mai usoara.

Produse co-create
Mamicile sunt invitate sa isi spuna parerea despre noile produse si sa le testeze. Babymoov incredinteaza parintilor produse noi, inca nelansate pe piata, pentru a le testa in conditii reale Urmarind feedbackul atat de important, aduc orice imbunatatiri este nevoie. Astfel, la voi ajunge un produs finit impecabil, de calitate, cu stil si sigur.

Cresa Babymoov
Prima cresa Babymoov a fost infiintata in 2013. In acest mediu eco, deschis tuturor companiilor din jurul sediului central, ei ofera spre utilizare produsele lor. De la 3 luni la 3 ani, copiii sunt cei mai buni critici. O oportunitate extraordinara pentru companie de a primi feedback direct chiar de la cei mai mici utilizatori.

A002027