Cu Funbebe.ro (SC KOOKOO REEGOO SRL)   beneficiezi intotdeauna de garantia produselor achizitionate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

 
Prin garantia comerciala ai la dispozitie servicii de reparatie gratuita din partea vanzatorului sau producatorului in baza certificatului de garantie emis.
   
Garantia de conformitate
Producatorul se angajeaza sa repare, sa inlocuiasca sau sa restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2.
 
In conformitate cu OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice.


 Pentru produsele care prezinta defecte in perioada de garantie si nu indeplinesc conditiile obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate , cumparatorul va contacta Departamentul Relatii Clienti pentru a fi redirectionat catre un service autorizat.
 
Garantia este asigurata de producatori/ importatori prin retele de service proprii specializate.