Articolul 1 - SCOPUL

Termenii si conditiile generale de vanzare (in cele ce urmeaza TCGV) se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii, prin intermediul magazinului online www.muccelmic.com
In acest TCGA, urmatorii termeni vor insemna:
"Cumparator": persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.
"Vanzator": societate comerciala SC KOOKOO REEGOO SRL, avand sediul social in Bucuresti, str. Podul Dambovitei nr. 9 D sector 6 Bucuresti, numar registru comertului J40/5107/2013, CUI RO31525469.
"Bunuri si Servicii": orice proiect la cheia, echipament, material si/sau parte a acestora sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda sau privitoare in alt mod la acestea care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.
"Comanda": un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
"Contract": o Comanda confirmata de catre Vanzator.
"Drepturi de proprietate Intelectuala" (in cele ce urmeaza DPI): toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
"Specificatii": toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.

Articolul 2 - DOCUMENTE CONTRACTUALE


Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
1) Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
2) Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
3) TCGV
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Vanzatorul poate refuza/anula comanda facuta de catre Cumparator, fara a fi nevoit sa aduca justificati pentru aceasta.

Articolul 3 - VALABILIATE


Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Articolul 4 - EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI


4.1 Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
4.2 Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
4.3 Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul, are libertatea de a gestiona informatiile primate, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Articolul 5 - CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA


Vanzatorul poate cesiona si/sau sucontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul Cumparatorului.

 

Articolul 6 - DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

 

Articolul 7 - CONFIDENTIABILITATE - PUBLICITATE


Toate planurile, documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, incluzand fara a limita comanda, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Articolul 8 - TERMENE DE LIVRARE

Uzual, termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii (telefonic sau pe mail) de catre Vanzator. Confirmarea comenzii implica modificarea statusului comenzii din “In asteptare” in “Se proceseaza”. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Articolul 9 - FACTURARE - PLATI


Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Articolul 10 - RISCURI SI RESPONSABILITATI


10. Transport - Ambalare. In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre Posta Romana.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

Articolul 11 - ACCEPTARE


Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile in termen maxim egal cu termenul de executie al Comenzii, fara a imputa Cumparatorului eventuale costuri legate de aceste operatiuni. De asemenea, Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la returul produselorcontravaloarea acestora, mai putin costurile de expeditie si retur, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor.

Articolul 12 - MARFURI EXCEDENTARE


Orice marfuri livrate in exces fata de cantitatea prevazuta in Comanda vor fi returnate de catre Cumparator in termen de 7 zile calendaristice de la livrare.

Articolul 13 - GARANTII


Garantiile sunt prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator.

Articolul 14 - TRANSFERUL PROPRIETATII


Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, aceste nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate decat daca exista in document incheiat de catre Cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

Articolul 15 - RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR

Vanzatorul va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, inclusiv fara limitare la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea Bunurilor si Serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

Articolul 16 - RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Articolul 17 - INCALCARE - TERMINARE

Daca vanzatorul nu executa obligatiile sale,  Cumparatorul va notifica Vanzatorul asupra acestei neindepliniri. Un plan de actiune va fi comunicat de catre Vanzatori in termen de 3 zile lucratoare de la notificare.
Cumparatorul poate sa anuleze o Comanda prin e-mail, inainte ca aceasta sa fi fost livrata. In caz contrar, comanda va face obiectul returnarii bunurilor, mentionat pe site-urile Vanzatorului.

Articolul 18 - FORTA MAJORA


Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Articolul 19 - LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA


Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu Vanzatorului.

Articolul 20 - PREVEDERI DIVERSE


Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor TCGV sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, numite prevederi nu vor fi aplicate si Partile de vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.
Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Produsele marcate cu STOC 0 sau PRET 0 LEI - nu sunt in stoc.
Stocurile se confirma telefonic sau pe mail!
Niciun produs nu pleaca spre client fara o confirmare prealabila (comanda se considera completa in momentul discutiei si stabilirii detaliilor).
Comenzile pot fi anulate de catre Vanzator in orice moment
In cazul unor erori in listarea produselor vi se va comunica telefonic informatia corecta inainte de confirmarea comenzii.

In cazul produselor disponibile cu precomanda (nu sunt in stoc si urmeaza sa reintre la o data ulterioara), preturile pot sa difere de cel afisat in momentul precomenzii, situatie in care veti fi informat INAINTE de prelucrarea si trimiterea comenzii catre Dvs.

https://www.muccelmic.com - certificat securitate SSL

1.Site-ul www.muccelmic.com asigura protectia drepturilor si libertatilor funadmentale ale persoanelor fizice si in special a dreptului la protectia datelor cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul European cunoscut sub denumirea de GDPR – Regulamentul (UE) 2016/679

2.”Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

3. Site-ul www.muccelmic.com are acces la urmatoarele date ale utilizatorilor, o data ce acestia isi dau acordul, bifand casuta corespunzatoare consitamantului expres: nume, prenume, e-mail, telefon, adresa fizica in cazul persoanelor fizice.

4. Aceste date personale colectate de catre site sunt stocate in conditii de securitate si nu sunt prelucrate in alt scop decat cel prevazut expres de site (ofertare, livrare, facturare si contractare), precum si in scop statistic sau de marketing.

Temeiul juridic al prelucrarii datelor il constituie crearea oportunitatii de ofertare si de incheiere a contractelor in domeniu de activitate al societatii, in mediul online.

Societatea nu este autorizata sa transmita tertelor persoane datele personale transmise la punctul 3 decat si in scopul mentionat la punctul 4.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de utilizator/client. Ele se rezuma a fi adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate.

Datele cu caracter personal sunt pastrate intr-o forma care permite identificarea utilizatorilor pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele, iar pe perioada nelimitata doar in scop statistic/de marketing.

Utilizatorul are dreptul sa isi retraga in orice moment consintamantul. Retragerea consintamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consitamantului, inainte de retragerea acestuia.

Societatea furnizeaza utilizatorului/clientului informatii privind actiunile intreprinse asupra datelor in urma unei cereri, fara intarzieri nejustificate si in orice caz in cel mult o luna de la primirea cererii. Aceasta perioada poate fi prelungita cu doua luni atunci cand este necesar, tinandu-se seama de complexitatea si numarul cererilor.

Utilizatorul/clientul are dreptul de a solicita, in ceea ce priveste datele cu carcater personal, accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii, precum si a dreptului la portabilitatea datelor, in conformitate cu GDPR. Utilizatorul/Clientul are dreptul de a primi datele cu caracter personal care il privesc si pe care le-a furnizat operatorului intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea operatorului caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal).
Utilizatorul/clientul are dreptul de a obtine din partea societatii o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective, precum si la alte informatii legate de prelucare, la cerere.

In orice moment, utilizatorul/clientul are dreptul de a se opune, din motive legate de situatia particulara in care se alfa, prelucararii datelor cu caracter personal care il privesc, inclusiv creatii de profiluri.

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drep scop marketingul direct, persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv.

Cu privire la maniera de prelucrare a datelor personale ale persoanei fizice, in situatia prelucrarii necorespunzatoare/ilegale a datelor exista posibilitatea de a depune o plangere in fata Autoritaii de Supraveghere A.N.S.P.D.C.P. precum si de a introduce o cale de atac judiciara.

Responsabilul cu protectia datelor:

Cazaciuc Luigi cu datele de contact:

E-mail: contact@muccelmic.com

Tel.: +40787659398

Atentie folosim cookie-uri! Continuand sa navigati pe site-ul nostru, sunteti de acord cu folosirea acestora

Datele si informatiile personale nu vor fi folosite pentru reclama sau vandute, vor fi pastrate putin timp si apoi vor fi sterse de pe server.

Daca doriti stergerea lor mai repede sau stergerea contului, definitiv, va rugam sa ne scrieti la contact@muccelmic.com

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Sc KooKooReeGoo Srl are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care  le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: inregistrare site pentru comenzi

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a comanda. Refuzul dvs. determină refuzul procesarii comenzilor.

Informaţiile înregistrate nu vor fi divulgate altor operatori sau persoane fizice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnata la contact@muccelmic.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

 Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile reprezinta fisiere temporare utilizate pentru a stoca date pe computer sau dispozitivul mobil de fiecare data cand accesati un website. Sunt folosite pe scara larga pentru a face website-urile sau anumite servicii ale acestora sa functioneze mai eficient. De asemenea , cookie-urile sunt utilizate pentru raportarea anumitor informatii.

Cookie-urile noastre nu sunt folosite pentru a retine informatii cu caracter personal precum nume , prenume , e-mail sau detalii bancare , ci pentru a monitoriza activitatea si actiunile realizate pe paginile accesate in vederea imbunatatirii experientei utilizatorilor si in scop de marketing .

Cookie-uri esentiale pentru website

Aceste cookie-uri sunt absolut necesare pentru a va furniza serviciile disponibile in cadrul site-ului , dar si pentru acces la sectiuni protejate. Acestea din urma se genereaza dupa autentificare , pentru verificarea expirarii sesiunii.

Aceste cookie-uri sunt strict necesare pentru functionalitatea site-ului si rularea corecta a platformei web.

Cookie-urile pot fi blocate sau sterse prin modificarea setarilor browser-ului.

 Cookie-uri folosite pentru performanta

Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a imbunatati performantele site-ului muccelmic.com, sa analizam maniera in care site-ul functioneaza si bineinteles sa identificam erorile potentiale care pot exista.

Cookie-uri pentru analiza si personalizare

Cookie-urile care colecteaza informatii de acest tip sunt folosite cu scopul de a ne ajuta sa intelegem cum este folosit site-ul sau cat de eficiente sunt companiile noastre de marketing. De asemenea , ne ajuta sa personalizam complet website-ul , in vederea imbunatatirii experientei de utilizare a site-ului.

Cookie-uri pentru promovare si targeting

Le folosim pentru a face mesajele de promovare mai relevante , tinand cont de interesele pe care le aveti. De asemenea , aceste cookie-uri indeplinesc si alte functii , precum revenirea aparitiei anunturilor in mod continuu , asigurarea livrarii lor optime din punct de vedere al afisarii si in unele cazuri selectia anunturilor pe baza intereselor pe care le manifestatii.

Gestionarea cookie-urilor

Aveti dreptul de a decide daca acceptati sau respingeti cookie-urile!

Puteti seta si personaliza optiunile browser-ului pentru a accepta sau refuza cookie-urile . Daca veti alege sa respingeti cookie-urile, veti putea continua sa folositi site-ul nostru , insa accesul la anumite functionalitati si zone securizate poate fi astfel restrictionat.

Majoritatea retelelor de promovare va pun la dispozitie o modalitate de a va dezabona de la anunturile de promovare bazate pe interese specifice.

Puteti alege sa renuntati ca identificatorii de promovare pentru dispozitive mobile sa fie folositi de asemenea pentru anunturile de promovare bazate pe interese specifice. Va trebui sa accesati setarile dispozitivului mobil si sa urmati instructiunile cele mai recente in acest sens. Daca veti alege sa renuntati , vom elimina toate datele colectate despre dumneavoastra si nu vom mai colecta ulterior date suplimentare. Identificatorul aleator desemnat dumneavoastra ( de catre noi sau terte parti ) va fi de asemenea eliminat . Acest lucru inseamna ca daca la o data ulterioara , decideti sa acceptati din nou conditiile , nu vom mai putea continua urmarirea si monitorizarea folosind acelasi indentificator ca si inainte , intrucat veti fi considerat un utilizator nou al sistemului din toate punctele de vedere.

Tratam  cu seriozitate protectia datelor cu caracter personal si cautam in mod constant sa ne imbunatatim manierele in care le putem proteja, tinandu-ne la curent cu orice modificari cu privire la monitorizarea , urmarirea si utilizarea acestora.