Cadita gonflabila evolutiva 2 in 1 Aqua Babymoov A019409

A019409
169,00 RON
cu TVA

Cadita gonflabila evolutiva 2 in 1 Aqua Babymoov A019409

Cadita evolutiva Aqua Babymoov este foarte usor de utilizat si de depozitat.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Cadita gonflabila evolutiva 2 in 1 Aqua Babymoov A019409

Cadita evolutiva Aqua Babymoov este foarte usor de utilizat si de depozitat. Cadita poate fi utilizata de la 0 luni, gratie suportului interiorcare-i asigura o pozitie confortabila bebelusului.

  • Suportul interior este detasabil si poate fi utilizat ulterior, suportul fiind util atat pentrubebelus (impiedica alunecarea lui), cat sipentru mamica (nu trebuie sa sustina greutatea bebelusului).
  • Gratie suportului, puteti stabili mai multe pozitii ale bebelusului in timpul baitei in aceasta cadita evolutiva Aqua Babymoov.
  • Cadita bebelusi - atat marginile, cat si sezutul sunt moi – ceea ce elimina riscul de accidentare a bebelusului.
  • Cadita poate fi utilizata ulterior ca si piscina, prin eliminarea suportului interior
  • Sistem de scurgere a caditei (valva de scurgere).
  • Cadita 2 in 1 ce poate fi umflata foarte usor, fiind dotata cu sistem care impiedica iesirea aerului (in cazul in care valva se desface).
  • Poate fi utilizata in toate etapele de cresterea bebelusului.
  • Cadita 2 in1 foarte ultila pentru calatorii.

Detalii tehnice Cadita gonflabila evolutiva 2 in 1 Aqua Babymoov A019409:

  • Varsta recomandata Cadita evolutiva Aqua Babymoov : 0 luni+.
  • Dimensiuni: 68 x 40 cm.

Babymoov - In 1997 3 tineri s-au decis sa aduca impreuna designul si inovatia pentru a crea brand-ul Babymoov. Misiunea lor: de a reinventa viata de zi cu zi a parintilor. Cum? Oferind produse create de experti, sigure si cu tehnologii avansate. Produse aprobate de catre parinti si create impreuna cu ei si cu profesionisti. Cei 3 fonadtori ce au in total 10 copii :) si sunt inca inima companiei. Dezvolta permanent o gama imensa de produse pentru bebelusi, cu succes international.

Cine isi cunoaste mai bine nevoile decat insisi parintii?
Procesul unic de inovatie pune utilizatorul mai presus de orice. Fiecare articol este creat in cooperare cu parinti, pentru a fi siguri ca are un design ce raspunde nevoilor lor. Viata de zi cu zi ca parinte va fi mai usoara.

Descopera o gama completa ce reinventeaza rutina zilnica a parintilor
De la nastere la nou nascut si pana la prima masa a bebelusului. Babymoov garanteaza produse ce nu doar fac viata mai usoara, dar ating fiecare etapa. Si nu numai! Ofera si stil - designul va fi de fiecare data o bucurie.

Promisiunea Babymoov: garantie pe viata

Increderea in produs este extrem de importanta cand vine vorba de cei mici. De aceea Babymoov este 100% dedicat si implicat. Ofera garantie pe viata produselor electrice/electronice - produsele fiind atent testate si certificate de laboratoare independente. Primesti garantia pe viata completand formularul corespunzator pe site-ul oficial Babymoov.
Inovatia a fost intotdeauna forta ce i-a impins si mai departe. Vorbim de investitii anuale de peste 1 milion de lire in cercetare si dezvoltare. O abordare neobisnuita ce implica parintii in toate aspectele pentru a le face viata mai usoara.

Produse co-create
Mamicile sunt invitate sa isi spuna parerea despre noile produse si sa le testeze. Babymoov incredinteaza parintilor produse noi, inca nelansate pe piata, pentru a le testa in conditii reale Urmarind feedbackul atat de important, aduc orice imbunatatiri este nevoie. Astfel, la voi ajunge un produs finit impecabil, de calitate, cu stil si sigur.

Cresa Babymoov
Prima cresa Babymoov a fost infiintata in 2013. In acest mediu eco, deschis tuturor companiilor din jurul sediului central, ei ofera spre utilizare produsele lor. De la 3 luni la 3 ani, copiii sunt cei mai buni critici. O oportunitate extraordinara pentru companie de a primi feedback direct chiar de la cei mai mici utilizatori.

A019409