Lista de produse dupa marca BabyBjörn

Filtre active

Fondata in 1961 de Björn si Lillemor Jakobson, BabyBjörn este o companie suedeza de familie care astazi este prezenta in peste 50 de tari din intreaga lume.

Babybjorn: purtam bebelusii in siguranta

Bebelusii sunt purtati zilnic in toata lumea in marsupiile BABYBJÖRN Baby Carriers, aproape de inima parintilor.

Fondata in 1961 de Björn si Lillemor Jakobson, BabyBjörn este o companie suedeza de familie care astazi este prezenta in peste 50 de tari din intreaga lume.

Misiunea importanta a BabyBjörn este sa dezvolte produse bune, functionale si sigure pentru cei mici. Produsele lor sunt menite sa insoteasca copilul pe tot parcursul cresterii si dezvoltarii sale, pana la varsta de 3 ani.

Copiii si parintii au nevoie de produse care sa dureze mult timp; produse facute din materiale de calitate si cu functii utile. De aceea, BabyBjörn nu renunta niciodata la valorile care ii definesc: siguranta, calitatea si designul. Produsele BabyBjörn pot fi trecute de la un copil la altul pe masura ce acestia cresc, fara nicio problema.

Produsele BABYBJÖRN se remarca prin simplitate, un design clasic si totusi modern, si lipsa detaliilor inutile. Au curbe moi, fara unghiuri ascutite, ideale pentru bebelusi. Aceste produse trebuie sa fie fara varsta si sa placa atat mamelor, cat si tatilor si celor mici.

"Bebelusii sunt purtati zilnic in toata lumea in marsupiile BABYBJÖRN Baby Carriers, aproape de inima parintilor. Si in fiecare zi primim feedback pozitiv de la parinti care se bucura de experienta de a fi atat de aproape de copiii lor. Nimic nu ma poate face mai fericit sau mai mandru."

Björn Jakobson

https://www.babybjorn.com/