Lista de produse dupa marca Baby Einstein

Filtre active


Credem ca viitorul apartine celor curiosi™, iar Baby Einstein™ inspira curiozitatea parintilor si ii doteaza cu instrumentele necesare pentru a crea un mediu plin de intrebari si descoperiri pentru copiii lor.

Baby Einstein™ - Exploreaza lumea cu curiozitate si pasiune...


Credem ca viitorul apartine celor curiosi™, iar Baby Einstein™ inspira curiozitatea parintilor si ii doteaza cu instrumentele necesare pentru a crea un mediu plin de intrebari si descoperiri pentru copiii lor.

Calea Einstein™ este o filozofie de invatare care se bazeaza pe curiozitate, sustinuta de cercetari stiintifice si construita pe cele mai bune practici in dezvoltarea copilului.

Principiile de design Baby Einstein™:

  •     Experiente deschise: Invitam imaginatia copiilor prin joc liber, oferind produse care stimuleaza curiozitatea si creativitatea.
  •    Invatare in lumea reala: Utilizam personaje indragite pentru a introduce copiii in lumea din jurul lor prin videoclipuri interactive, jucarii si alte resurse.
  •     Implicare multi-senzoriala: Produsele noastre stimuleaza toti simturile pentru a sprijini dezvoltarea cognitiva si abilitatile motorii fine.
  •     Dezvoltarea increderii: Ne straduim sa intarim increderea copiilor, oferindu-le experiente de invatare placute si provocatoare.
  •     Gandire creativa: Stimulam imaginatia si perseverenta pentru a dezvolta agilitatea mentala a copiilor.


Baby Einstein™ a fost fondat in 1996 de Julie Aigner-Clark, o mama si fosta profesoara, care dorea sa ofere copiilor mici o introducere in conceptele de baza ale muzicii, limbajului, culorilor si formelor. De atunci, am continuat sa dezvoltam produse si continut care sa inspire si sa educe.

Astazi, Baby Einstein™ este prezent in peste 50 de tari din intreaga lume, oferind videoclipuri, jucarii, carti si alte resurse care sa incurajeze curiozitatea si explorarea la copii.

Suntem dedicati crearii celor mai bune instrumente pentru a inspira curiozitatea la fiecare pas:

  •     Jucarii si unelte: De la centre de activitate la suzete, proiectam produse care sustin dezvoltarea cognitiva si creativa a copiilor.
  •     Video si muzica: Redescoperiti clasicele Baby Einstein™ si explorati noi povesti si personaje preferate.
  •     Priviti si ascultati: Introduceti copiii in lumea reala cu resurse care sa-i ajute sa inteleaga conceptele fundamentale si sa inceapa conversatii valoroase.


Alatura-te noua in calatoria spre descoperire si invatare alaturi de Baby Einstein™!

https://www.kids2.com/pages/baby-einstein