Lista de produse dupa marca ZOPA

Filtre active

Zopa este un brand ceh care a atras multi parinti nu numai de pe piata locala de mai bine de 10 ani. A fost creat pe baza cererii proprii de produse a companiei.

Zopa - cu familia in suflet


Zopa este un brand ceh care a atras multi parinti nu numai de pe piata locala de mai bine de 10 ani. A fost creat pe baza cererii proprii de produse a companiei. Baby Direkt a reprezentat pe piata ceha numerosi producatori importanti de produse pentru sugari. Pentru a satisface nevoile si cerintele clientilor nostri, compania a lansat primul sau produs, caruciorul Zopa Fusion, care este completat in prezent cu o gama de accesorii practice.


Ceea ce oferim


Gama noastra larga de produse ZOPA cuprinde carucioare, scaune auto, paturi pentru copii, scaune de masa, jucarii interactive, triciclete, o mare varietate de accesorii pentru calatorii. Ne-am stabilit obiectivul de a face ca toate produsele Zopa sa atinga calitatea, functionalitatea si sanatatea maxima, sa ofere un design modern si jucaus si, in acelasi timp, o gama de pret accesibila.


Pe ce ne concentram


Designul si dezvoltarea produselor noastre au originea in Republica Ceha. Ne concentram pe selectarea materialelor de calitate si a executiei inovatoare care se potrivesc atat parintilor, cat si copiilor si reflecta in acelasi timp tendintele moderne. Oferim o colectie cuprinzatoare de produse care ofera produse sigure si de inalta calitate, care indeplinesc normele europene de siguranta si au in vedere interesul familiei.


ZOPA are familia la suflet...

https://zopadesign.com/en/