Lista de produse dupa marca TAF TOYS

Filtre active

Taf Toys este o companie premiata ce s-a specializat in dezvoltarea de jucarii ce ajuta parintii sa creeze pentru cei mici o experienta cu stil.

Taf Toys - din dragoste pentru copii

Taf Toys este o companie premiata ce s-a specializat in dezvoltarea de jucarii ce ajuta parintii sa creeze pentru cei mici o experienta cu stil. Fondata in 1991, Taf Toys este prezenta in peste 35 de tari din lume incepand din 2018. De la prima colectie, Taf Toys si-a stabilit si accentuat continuu o reputatie clara pentru inovatie, calitate si originalitate.


Lucrand indeaproape alaturi de multe familii de-a lungul anilor, a devenit limpede faptul ca, desi a fi parinte este o experienta minunata, aceasta etapa nu vine fara dificultati.


Astfel, Taf Toys s-a concentrat pe aceasta perioada extraordinara si plina de provocari oferind o gama de produse ce au ca scop sa indeplineasca nevoile copiilor, dar si pe cele ale parintilor, ajutandu-i sa duca la bun sfarsit rutina zilnica in mod distractiv, cu dragoste si grija - aceasta defineste strategia Taf Toys de a face parentingul mai usor.


Ca rezultat, s-au nascut 5 categorii, in care fiecare parinte poate gasi produse care ii vor face viata mai simpla in mod distractiv: Dezvoltare Usoara, Somn Usor, Drumuri Usoare, Iesiri Usoare si Mese Usoare. (Easier Development, Easier Sleep, Easier Drive, Easier Outdoors and Easier Meals.)


Gama de produse Taf Toys se adreseaza tuturor copiilor curiosi si are 4 colectii, adaptate preferintelor personale: Mini Moon, North Pole, Friends in Nature si Koala Day Dream.


A fost o prioritate pentru Taf Toys sa atinga toate standardele de siguranta relevante, sa produca in conditii excelente si corecte, folosind materiale de calitate de top si metode moderne de productie. Puteti fi siguri ca, desi produsele se pot schimba, aceste valori raman neschimbate.


Meirav Peled-Barzilay este un designer versatil, ce activeaza in mai multe domenii, integrand crearea si dezvoltarea si designul de produs cu grafica si ilustratia. A obtinut B.A in Industrial design la H.I.T si si-a fondat studioul in 2009. In 2007 a fost promovata de catre Taf Toys ca designer si ilustrator sef si a devenit partener in crearea unora dintre cele mai inovative produse ale marcii, bestseller-uri in ultimii ani.


Cu perspectiva sa unica, Meirav este capabila sa captureze surse de inspiratie jucause si in acelasi timp sofisticate, ce corespund trend-ului actual in design si moda.


Meirav este casatorita, mama a doi copii si este stabilita acum impreuna cu familia in Birmigham.


Siguranta & calitate


Ca parinti, inainte de a fi creatori de jucarii, detinatorii si angajatii Taf Toys stiu ca nimic nu e mai important decat sanatatea si siguranta copiilor. De aceea sunt dedicati in producerea doar a celor mai bune produse, de cea mai inalta calitate, cu accent deosebit pe siguranta. Echipa de control al calitatii se asigura constant ca produsele Taf Toys sunt sigure pentru cei mici si indeplinesc toate standardele internationale de siguranta.


Siguranta este o prioritate la Taf Toys si de aceea toate produsele trec prin proceduri riguroase de testare de-a lungul procesului de creare si productie, incepand de la stadiul de concept si, repetitiv, de-a lungul fazei de productie.


Taf Toys respecta toate standardele de siguranta:


CE (EN71)
US (ASTM)
Canada (CHPA)
Australia si New Zealand (ISO8124)


Produsele Taf Toys sunt:


Phthalates-free
Azo-dye free
WEEE compliant
RoHS compliant


Urmatoarele proceduri de testare si chiar mai multe decat cele enumerate sunt aplicate tuturor produselor in timpul productiei de laboratoare certificate:


Torque
Tension
Drop
Compression
Tip Over
Small Part Cylinder
Sewing Resistance
Fire Resistance
Migration of certain elements
Heavy metals detection
Toxicity free
si mai mult
ChatGPT can make mistakes. Consider checking important information.

https://www.taftoys.com/