Lista de produse dupa marca Safety 1st

Filtre active

Acum 30 de ani, primul sticker Baby On Board a devenit un motiv de mandrie pentru noii parinti, dar si pentru Safety 1st.

Safety 1st - alaturi de parinti in toate primele momente.


Acum 30 de ani, primul sticker Baby On Board a devenit un motiv de mandrie pentru noii parinti, dar si pentru Safety 1st.


La scurt timp, au lansat prima colectie reala de produse dedicate sigurantei copiilor acasa si s-au consacrat ca lider pe piata sigurantei pentru cei mici.


Acest rol s-a consolidat de-a lungul anilor prin introducerea si dezvoltarea de produse inovatoare, oferind parintilor, in mod constant, noi modalitati de a asigura siguranta copiilor.


Actiunile filantropice sunt un punct important in activitatea Safety 1st. Recent, au lansat actiunea Charity 1st - concentrandu-se pe sprijinirea organizatiilor noi, create de parinti implicati. De exemplu, s-au implicat activ in Fundatia Corey C. Griffin, G6PD Deficiency - Brody's Battle, The Way Home Adoption etc.


In acelasi timp, isi mentin sprijinul neconditionat pentru organizatiile existente dedicate sprijinului copiilor, cum ar fi: Cradles to Crayons, March of Dimes si multe altele care au nevoie de sustinere prin bani, produse si timp.


La Safety 1st intotdeauna se cauta oportunitati de a informa corect despre siguranta copiilor. Evenimentele recente sunt Mom 2.0 The Biggest Baby Shower sau Favoredby's Red Carpet Event.

Safety 1st