Lista de produse dupa marca Quinny

Filtre active

Gama Quinny este construita pentru viata ta. Viata ta ca parinte, dar si pentru toate celelalte lucruri bune care te vor face un model minunat pentru micul tau om.

Quinny - pentru viata ta

Felicitari! Ai creat un mic om. Dar acum ce? Te muti in suburbiile si faci spalatorie pentru urmatorii 18 ani? Pai, sigur ca nu! Quinny nu este pentru parintii plictisitori, este pentru persoana aventuroasa care erai inainte sa devii parinte. Acea persoana plina de viata, exploratorul urban care face fata la locul de munca si apoi se relaxeaza cu prietenii.


Devenirea parinte nu te opreste din a face planuri sau chiar din a fi spontan, doar ca acum faci totul cu putin mai putin somn. Poti face fata, si noi suntem alaturi de tine pe tot parcursul drumului. Te ajutam sa ramai flexibil, sa fii la moda si sa te adaptezi la orice iti aduce orasul in cale.


Gama Quinny este construita pentru viata ta. Viata ta ca parinte, dar si pentru toate celelalte lucruri bune care te vor face un model minunat pentru micul tau om. Este o lume mare acolo. Strabate-o cu Quinny.

https://www.quinny.com/