Lista de produse dupa marca NUNA

Filtre active

Un brand global cu radacini in Amsterdam. Partea practica a vietii de familie este sursa noastra constanta de inspiratie.

Nuna - Design creat pentru viata ta


Familia - locul unde incepe povestea Nuna

Un brand global cu radacini in Amsterdam. Partea practica a vietii de familie este sursa noastra constanta de inspiratie. Cresterea unui copil este nu doar o provocare, ci si o imensa bucurie. Aventurile noastre ne-au inspirat sa cautam sa cream echilibrul perfect intre practic si estetic. Avem apreciere maxima pentru solutiile practice, dar si pentru design.


Simplu. Practic. Stilat.


Aceste trei cuvinte definesc orice produs Nuna. Daca ceva este usor de folosit, il vei utiliza. Daca arata bine, il vei iubi. Produsele Nuna sunt realizate cu o atentie deosebita. Ingineria de varf le face sa reziste la cele mai dure teste din industrie. Si chiar mai mult. Multe dintre produsele noastre sunt create pentru a creste odata cu copilul tau. Asadar, vorbim despre produse premium, in care poti avea incredere ani de-a randul.


Cu gandul la tine

Design atent ales, luand in considerare si gusturile parintilor. De la un carucior usor de manevrat si cu greutate minima, pana la accesorii de lux, din materiale de inalta calitate si linistitoare. Sau scaune auto si carucioare care tin pasul cu tehnologia si cu ritmul la care micutul creste.

Nuna - Familia si o noua viata


Fiecare produs Nuna este creat pentru a face partea practica a vietii de familie mai usoara. Nu vrei sa pierzi o plimbare placuta in oras doar pentru ca echipamentul bebelusului este prea greoi si complicat.


Stilul tau - nevoile tale

Inspirate de liniile simple si ingeniozitatea olandeza, produsele Nuna sunt usoare, simple de utilizat, sigure si flexibile. Fie ca este vorba de activitati in aer liber sau in interior, aceste produse inteleg agitatia, bucuria, noptile nedormite, duminicile relaxate si iubirea in familie.


Scaune auto. Accesorii. Ne mandrim ca „mai putin este mai mult”. Liniile simple confera eleganta si adesea ascund solutii practice. Design clasic sau modern - produsele noastre sunt usor de utilizat si economisesc timp si nervi. De la un scaun auto Nuna usor de montat pana la un sistem de calatorie complex, dar simplu de utilizat. Exact ce ai nevoie!

Creat constient

Ne mandrim ca produsele noastre fac parte din viata de familie. Imbunatatim continuu materialele si procesul de productie, astfel incat sa aducem beneficii atat pentru tine, cat si pentru mediu.


Produse cu grija

Luam in considerare fiecare detaliu in timpul procesului de productie. De la materialele utilizate pana la ultimul ingredient, ne preocupa impactul asupra mediului.


Mai sigur pentru bebelusi - Standarde ridicate

Depunem eforturi constante pentru a elimina utilizarea oricaror elemente toxice. Respectam standardele europene si internationale. Produsele noastre sunt testate atat intern, cat si in laboratoare acreditate independent.


Materiale superioare

Inserturi organice: Respecta standardul global organic textile standard (GOTS)
Tesaturi Oeko-Tex®: Certificate Oeko-Tex
Materialele, umpluturile din fibra si spuma noastra respecta standardele europene REACH si EN71, precum si CPSIA in SUA
Plastic si metale: Respecta standardele europene REACH si EN71, precum si CPSIA in SUA

https://nunababy.com/ro/