Lista de produse dupa marca Maxi-Cosi

Filtre active

Din 1984 si pana in prezent, peste 50 de milioane de bebelusi au ajuns acasa in siguranta datorita produselor lor.

Maxi-Cosi - brand de top la nivel mondial

Maxi-Cosi a crescut alaturi de milioane de familii, oferind siguranta si confort in calatoriile cu cei mici. Din 1984 si pana in prezent, peste 50 de milioane de bebelusi au ajuns acasa in siguranta datorita produselor lor.


Purtam viitorul


Maxi-Cosi este mereu in cautarea de idei noi si solutii creative pentru a sprijini parintii. Totul este realizat cu o mare atentie pentru a asigura ca bebelusii sunt purtati in cel mai sigur si confortabil mod posibil, ajutand familiile sa exploreze lumea impreuna si asigurand un viitor sigur.


Revolutionand industria scaunelor auto


In 1984, in Olanda, Maxi-Cosi a introdus primul scaun auto pentru bebelusi in Europa, cand optiunile de transport sigur in masina erau limitate. A fost o adevarata revolutie, iar de atunci, marca a devenit un nume de top in ceea ce priveste siguranta in masina. Maxi-Cosi a inventat primul sistem de calatorie si a fost pionier in tehnologia airbag-ului aplicata la scaunele auto. Acum, se pregatesc sa lanseze in SUA scaunul auto Magellan 5 in 1, care promite sa fie o alta inovatie revolutionara. Maxi-Cosi este intotdeauna pregatit sa faca fata noilor provocari, aducand inovatii de succes care fac calatoriile mai usoare, mai sigure si mai confortabile pentru toti cei implicati.

https://www.maxi-cosi.com/