Lista de produse dupa marca KinderKraft

Filtre active

Produsele noastre sunt concepute pentru a face viata parintilor mai placuta, astfel incat acestia sa poata petrece mai mult timp cu familiile lor cu si mai multa placere.

KinderKraft este un brand conceput in Germania, creat special pentru copilul dumneavoastra.


Accentul constant pe satisfacerea nevoilor celor mai mici a ajutat la crearea unui brand modern, inovativ si de inalta tehnologie.


KinderKraft este sinonim cu calitatea, precizia si fiabilitatea, toate acestea fiind puse intr-un design unic.


Jucarii si haine imprastiate peste tot, carucior care scartaie, un alt scaun si o bicicleta de cumparat ... Fiecare parinte cunoaste aceasta situatie. Viata parintelui nu este usoara, dar poate fi cu produsele Kinderkraft.


De aceea, cream produse care combina multe functii pentru a facilita viata parintelui. Imaginati-va plimbari mai confortabile in afara orasului, manevrarea mai usoara a caruciorului intre rafturile magazinelor, curatarea mai usoara a scaunului dupa prima lectie de mancare si invatarea distractiva prin joaca.


Produsele noastre sunt concepute pentru a face viata parintilor mai placuta, astfel incat acestia sa poata petrece mai mult timp cu familiile lor cu si mai multa placere. Ne concentram pe incredere, siguranta si calitate.


Datorita Kinderkraft, va veti bucura de frumoasa perioada de parentalitate! Pe baza propriei noastre experiente, am elaborat produse pentru copii care sunt indragite atat de parinti, cat si de copiii lor.


Ce oferim?

  •     Carucioare copii – confortabile, usoare si usor de condus, carucioare sport, 2 in 1 si 3 in 1.
  •     Scaune auto copii – sigure, testate, confortabile si durabile.
  •     Biciclete, triciclete, cu si fara pedale si cele care cresc impreuna cu copilul dvs.
  •     Patuturi pliabile si co-sleeper – usoare, patuturi de calatorie usor de pliat si paturi atasabile confortabile si sigure pentru bebelusi.
  •     Scaune de masa – pliabile, multifunctionale, durabile si, mai presus de toate, usor de curatat.
  •     Covorase educative – centre de joaca si activitati frumos colorate, educative si cu functia de piscina uscata.
  •     Balansoare – balansoare bebelusi si sezlonguri cu functie de leganare.
  •     Marsupii ergonomice – testate din punct de vedere al sigurantei si conformitatii cu standardele europene de siguranta (CEN TR). Poseda certificatul HIP Displasia.
  •     Mobilier pentru copii – mobilier din lemn - frumos, functional si spatios, care va va permite sa pastrati ordinea in camera copilului dvs.


Stim ca siguranta si confortul copilului dvs. sunt de cea mai mare importanta. De aceea, oferim produse care sa raspunda tuturor nevoilor dvs.


Cunoastem foarte bine nevoile parintilor. La Kinderkraft, indeplinim asteptarile clientilor in ceea ce priveste confortul, siguranta si functionalitatea. De asemenea, indeplinim cerintele copiilor mici care asteapta de la accesoriile noastre distractie buna si confort.


Toate produsele din magazinul nostru online sunt create pe baza anilor de experienta a angajatilor nostri. Folosim materiale care nu sunt doar sigure pentru copii, ci si functionale si estetice. Produsele pentru copii pe care le comercializam sunt supuse unor teste riguroase de calitate. Incredere, siguranta si calitate – asa se prezinta produsele Kinderkraft!


Prin parteneriatul cu cele mai mari si cele mai cunoscute fabrici din lume, oferim certitudinea calitatii produselor noastre.


Toate produsele KinderKraft indeplinesc standardele riguroase in vigoare in Uniunea Europeana.


In oferta noastra puteti gasi produsele necesare, care pot fi folosite la domiciliu dar si in timpul calatoriei cu copilul dumneavoastra. Un aspect modern si un confort deosebit face ca produsele noastre sa fie populare in randul copiilor, incepand cu primii ani din viata.


KINDERKRAFT combina o inalta calitate si un pret foarte atractiv.


"Cea mai importanta este fericirea copiilor incepand cu siguranta lor".


Motto-ul companiei este siguranta, calitatea, stilul, prin urmare, produsele KINDERKRAFT sunt destinate special copilului dumneavoastra.


Cu o inalta tehnologie de productie, materiale atent selectate si un personal calificat, oferim siguranta realizarii unor produse sigure pentru copiii dumneavoastra.


KinderKraft crede ca ceea ce este cel mai important sunt: COPIII. Copiii sunt forta si puterea acestei lumi, si sunt cele mai importante fiinte din viata noastra, asa ca trebuie sa avem grija de siguranta acestora.


Comfortul este cel mai important aspect in primii ani din viata copilului dvs., prin urmare, produsele KINDERKRAFT ofera un confort si o siguranta sporite pentru copii.


Progresul tehnologic si tehnologiile avansate au contribuit la faptul ca produsele noastre sunt de calitate foarte buna si, de asemenea, si in continuare vom urmari tendintele actuale de dezvoltare ale noilor tehnologii in materie de confort si siguranta.


Specialistii nostri lucreaza la dezvoltarea de noi produse, care permit schimbarea vietii curente de zi cu zi, in a o face mai simpla si mai usoara.


Incercam sa facem produsele noastre utile si de ajutor in casa dvs. sau in timp ce calatoriti cu copilul dumneavoastra, dar produsele noastre, de asemenea, functioneaza independent si au capacitatea de a dezvolta abilitatile copiilor.


Produsele noastre sunt proiectate nu numai pentru copii, dar de asemenea, sunt o alegere foarte buna pentru parinti, pentru ca nu mai trebuie sa fie ingrijorati de siguranta copiilor.

https://kinderkraft.com/ro/