Lista de produse dupa marca Joie

Filtre active

Produsele Joie sunt pur si simplu geniale! Create cu trasaturi unice, adresate atat nevoilor parintilor cat si ale celor mici. Constant se bazeaza pe inovatie si calitate superioara.

JOIE - Incantat si fericit


Joie stie ca familiile din intreaga lume experimenteaza ceva nou in fiecare zi. De aceea sunt incantati sa faca parte din calatoria lor.


De incredere si sigur


Joie merge pana la capat si mai departe cand vine vorba de materiale. Folosesc materiale de calitate testate temeinic in toate privintele.


Devotat si plin de pasiune


Totul se face cu un scop precis, cu intentie si devotament. Fiecare decizie este luata luand in calcul ceea ce este mai bun pentru familie, companie si mediu.


Cu stil si accesibil


Stiu ce vor si au nevoie parintii. De aceea, produsele Joie au adaptabilitatea si versatilitatea de a reflecta dorintele unice ale oricarei familii.


Responsabil si grijuliu


Produsele sunt concepute in asa fel incat sa reduca la minim impactul asupra mediului. De asemenea, participa activ la actiuni caritabile.

Facute mai bine, cu mai multa atentie


Cu materiale de cea mai buna calitate, sigure si durabile - niciun compromis.


100% genial


Produsele Joie sunt pur si simplu geniale! Create cu trasaturi unice, adresate atat nevoilor parintilor cat si ale celor mici. Constant se bazeaza pe inovatie si calitate superioara.


Premii obtinute de-a lungul timpului: Mother & Baby Awards, Adac, OAMTC, LBP (Lovedbyparents), Best Baby and Toddler Gear, FQ Magazine, Reddot Awards, Made for Mum Awards, Conso Baby, Parents a choisi, Banta Awards, Right Start Best Baby Essentials.


Gama variata de carucioare Joie - de la carucior sport la carucior multifunctional este impresionanta. Aduce stil, functionalitate, eleganta, durabilitate intr-o varietate de solutii, de la deluxe pana la practic si usor.

https://joiebaby.com/