Lista de produse dupa marca Doomoo

Filtre active

Numele "doomoo" provine de la cuvintele franceze "doux" și "mou", care înseamnă "moale" și "flexibil".

Doomoo - Grow in comfort

Numele "doomoo" provine de la cuvintele franceze "doux" și "mou", care înseamnă "moale" și "flexibil". Fondatorii doomoo, Philippe si fratele sau Pierre, au avut aceasta inspiratie in Belgia in 1990, cand au devenit parinti pentru prima data. De atunci, echipa doomoo a crescut treptat, dar angajamentul lor fata de calitate si utilitate a ramas neschimbat: proiecteaza doar produse in care au incredere ca vor aduce un real plus pentru familiile lor.


Astazi, toate produsele doomoo sunt frumoase, practice si multifunctionale, astfel incat sa le puteti folosi pe masura ce copilul dvs. creste. In loc sa va adaptati stilul de viata pentru a se potrivi cu un copil, produsele lor sunt concepute pentru a se adapta la stilul dvs. de viata. Acestea garanteaza confort si siguranta atat pentru bebelusi, cat si pentru parinti. doomoo este parte a companiei Delta Diffusion. Puteti lua legatura cu ei daca doriti sa aflati mai multe despre produsele lor.


Sloganul "Grow in Comfort" nu se refera doar la produsele confortabile, ci la beneficiile pe care le puteti obtine datorita acestora. Este vorba despre oferirea unui mediu confortabil si sigur pentru copii, care le permite sa creasca si sa se dezvolte in mod sanatos si fericit.

https://doomoo.com/