Lista de produse dupa marca Bright Starts

Filtre active

Bright Starts are cea mai vesela misiune din lume: aceea de a gasi bucurie in fiecare clipa. Mai multe chicotele cu fiecare minge aruncata, mai mult ras la fiecare pas.

Bright Starts - Mai multa bucurie in fiecare moment!


Bright Starts are cea mai vesela misiune din lume: aceea de a gasi bucurie in fiecare clipa. Mai multe chicotele cu fiecare minge aruncata, mai mult ras la fiecare pas. Deoarece fericirea este cea care face momentele sa dureze o vesnicie.


A fi proaspat parinte este cea mai satisfacatoare meserie din lume, dar si printre cele mai grele. Producatorii Bright Starts sunt dedicati misiunii de a-ti face viata putin mai usoara, in fiecare minut. Ca parintii sa petreaca mai putin timp sarind de la un magazin la altul si mai mult sarind in sus de fericire. De la jucarii si echipamente inovative pentru bebelusi, pana la sfaturi pentru parinti de la experti, echipa este hotarata sa-ti aduca exact ceea ce ai nevoie. Pentru un bebelus care se dezvolta frumos, in siguranta, zambind si pregatit pentru ziua de maine.


Mai buni impreuna


Impreuna cu intreg portofoliul de marci si parteneri, dezvoltam o noua comunitate conectata. Impreuna putem atinge, rand pe rand, teluri pentru tot mai multi parinti si copii din toata lumea.


Scopul


Bright Starts crede intr-un viitor luminos pentru fiecare familie. Cum ajungem acolo? Este o calatorie bazata pe multiple mici victorii. In fiecare departament, angajatii sunt dedicati acestor mici victorii care vor ajuta familiile din intreaga lume sa-si cladeasca viitorul fericit.


Viziunea


Fiecare familie si fiecare copil merita un viitor luminos. Nu conteaza unde locuiesc, cati bani fac, ce limba vorbesc, ce credinta au sau ce scopuri. Bright Starts vrea sa redefineasca aceasta industrie, creand nu doar produse, ci solutii pentru fiecare stadiu de dezvoltare a copilului, dar si pentru fiecare parinte preocupat de fericirea copilului sau.


Istoria


Bright Starts inventeaza si reinventeaza jucarii si echipamente pentru copii de aproape 50 de ani. Bucura micutii clienti si, in aceeasi masura, si pe parintii lor, cu produse ce au castigat premii, cu un design ce subliniaza valoarea exceptionala. Totul a inceput cu inventarea unei jucarii aparent simple, dar extrem de ingenioase, ce a dat startul unei noi etape in domeniu. Cu 500 de produse mai tarziu, compania ce detine aceasta marca este una dintre cele mai dezvoltate din lume si in continua crestere rapida.

https://www.kids2.com/pages/bright-starts