Lista de produse dupa marca Badabulle

Filtre active

De la infiintarea noastra in 2007, ne-am angajat sa fim alaturi de voi in fiecare zi, oferindu-va produse inteligente care sa raspunda tuturor nevoilor bebelusilor.

Badabulle - Compania complice a parintilor si a bebelusilor


Misiunea noastra: sa oferim parintilor cele mai bune produse pentru copiii lor inca de la nastere.


De la infiintarea noastra in 2007, ne-am angajat sa fim alaturi de voi in fiecare zi, oferindu-va produse inteligente care sa raspunda tuturor nevoilor bebelusilor. Avem o gama variata pentru: odihna, baie, siguranta, plimbare si confort.


Produsele noastre nu sunt doar bine gandite, ci aduc si o nota de eleganta necesara in viata de zi cu zi.


Creat impreuna cu parintii


Cine cunoaste mai bine nevoile bebelusilor decat mamele si tatii? Echipa Badabulle a apelat la experienta parintilor. Ideile lor pretioase au fost integrate cu grija in fiecare produs lansat pe piata. Acest lucru s-a realizat in cadrul unor intalniri organizate pe tot teritoriul Frantei. Acestea au fost momente adevarate in care s-au impartasit experiente minunate!


Cand creativitatea se imbina cu siguranta


Departamentul nostru de Cercetare si Dezvoltare, impreuna cu echipele de Marketing si Siguranta a Calitatii, lucreaza in tandem pentru a crea produse care sa raspunda tuturor nevoilor, respectand in acelasi timp normele europene de siguranta. Totul cu o atentie deosebita la ceea ce au nevoie micutii, dar si parintii. Toate produsele Badabulle sunt testate in laboratoare independente certificate.


De la inceputurile noastre acum 8 ani, Badabulle si-a urmarit scopul declarat de a face viata tinerilor parinti mai usoara. Realizam produse utile si in tendinta, fiind foarte apreciate de parintii din Franta. Stim ca timpul este foarte pretios pentru parinti, de aceea ne-am propus sa le oferim oportunitatea de a petrece mai mult timp alaturi de cei mici.

https://badabulle.com/