Lista de produse dupa marca Babymoov

Filtre active

De la nastere si pana la prima masa a bebelusului, Babymoov garanteaza produse care nu doar fac viata mai usoara, ci trec cu succes prin fiecare etapa.

Babymoov: copiii si parintii pe primul loc

Babymoov - In 1997, trei tineri au decis sa uneasca designul si inovatia pentru a da nastere brandului Babymoov. Misiunea lor a fost clara: sa reinventeze viata de zi cu zi a parintilor. Cum au facut-o? Oferind produse create de experti, sigure si cu tehnologii avansate. Aceste produse au fost testate si aprobate de catre parinti si create in colaborare cu acestia si cu profesionisti. Cei trei fondatori, care au in total 10 copii :) , sunt inca inima companiei. Babymoov continua sa dezvolte o gama imensa de produse pentru bebelusi, care au un succes international.

Cine isi cunoaste mai bine nevoile decat parintii insisi? Procesul unic de inovare al Babymoov pune mereu utilizatorul pe primul loc. Fiecare produs este creat in stransa colaborare cu parintii, pentru a se asigura ca raspunde nevoilor lor. Viata de zi cu zi ca parinte devine astfel mult mai usoara.

Descopera o gama completa de produse care reinventeaza rutina zilnica a parintilor. De la nastere si pana la prima masa a bebelusului, Babymoov garanteaza produse care nu doar fac viata mai usoara, ci trec cu succes prin fiecare etapa. Si nu numai! Aceste produse ofera si stil - designul este mereu o bucurie. Promisiunea Babymoov: garantie pe viata - CERE DETALII.

Increderea in produs este cruciala cand vine vorba de copii mici. De aceea, Babymoov este dedicat si implicat in totalitate. Produsele sunt atent testate si certificate de laboratoare independente, iar compania ofera garantie pe viata. Inovatia a fost intotdeauna un motor puternic pentru Babymoov. Se investesc anual peste 1 milion de lire in cercetare si dezvoltare. Abordarea neobisnuita a companiei implica mereu parintii in procesul de dezvoltare, pentru a le face viata mai usoara.

Produse co-create. Mamele sunt invitate sa isi exprime opinia despre noile produse si sa le testeze. Babymoov ofera produse noi, inca nelansate pe piata, pentru teste reale. Feedbackul primit este luat in serios si orice imbunatatire necesara este facuta inainte ca produsul sa ajunga pe piata. Astfel, veti primi un produs finit, de calitate, cu stil si sigur.

Cresa Babymoov. Prima cresa Babymoov a fost inaugurata in 2013. Acest mediu eco, deschis tuturor companiilor din jurul sediului central, ofera copiilor oportunitatea de a testa produsele Babymoov. De la 3 luni la 3 ani, copiii devin cei mai buni critici. Este o oportunitate extraordinara pentru companie de a primi feedback direct de la cei mai mici utilizatori.

Premii: Nursery Industry Awards, Baby Innovation Awards, LBP Awards (Loved by Parents), Made for Mums, Mother and Baby, Kind und Jugend etc.

https://babymoov.co.uk/