Lista de produse dupa marca BabyGo

Filtre active

BabyGo creeaza articole pentru bebelusi care indeplinesc toate cerintele practice si arata bine in acelasi timp. Cu o gama moderna si extinsa intr-un design proaspat.

BabyGO - noua marca de bebelusi Lifestyle


Desigur, articolele pentru bebelusi trebuie sa fie in primul rand practice. Dar a deveni parinti nu inseamna sa renuntati la un design bun! BabyGo creeaza articole pentru bebelusi care indeplinesc toate cerintele practice si arata bine in acelasi timp. Cu o gama moderna si extinsa intr-un design proaspat, BabyGo se pozitioneaza ca noua marca de bebelusi Lifestyle. Designul produselor este dezvoltat la sediul companiei din Germania.

BabyGO - simplu si lipsit de kitsch


Mobilierul cu elemente din lemn, precum scaunele inalte si patuturile de alaturi, este fabricat din lemn de fag masiv, iesind in evidenta in fata supraincarcarii obisnuite cu plastic colorat. Un design in pas cu vremurile, care se potriveste perfect intr-un apartament modern si elegant mobilat. Cele mai multe articole sunt disponibile in trei pana la sase culori sau combinatii de culori diferite.


BabyGO - portofoliu extins de produse cu detalii practice


babyGO ofera o gama larga de produse, de la scaune auto pentru bebelusi si scaune auto pentru copii la carucioare si purtatori, pana la mobilier precum patuturi de alaturi, scaune pentru bebelusi si boxe de joaca. Chiar si echipamentul de joaca simplu pentru gradina este oferit. Multe detalii mici, bine gandite, fac parintii sa se simta mai usor: scaunul pentru bebelusi "Carou" creste odata cu copilul datorita picioarelor reglabile si poate fi folosit si ca taburet. Balansoarul pentru bebelusi "Homey" poate sta pe piciorul sau in forma de arc sau poate fi combinat cu scaunul inalt "Family". In plus fata de sistemele de scaune, exista si sisteme de organizare pentru masina care ajuta la acomodarea multor obiecte mici de care mamele si tatii au nevoie in miscare. Carucioarele cu roti pneumatice permit si plimbari pe poteci neuniforme, iar caruciorul pentru gemeni "Twinner" ofera mai mult de zece optiuni diferite de combinatie.


De ce BabyGO?

  • Produse de inalta calitate
  • Design gandit cu atentie
  • Companie germana
  • Modernitate
  • Serviciu unic pentru clienti
  • Oferte de afaceri personalizate
  • Flexibilitate in sectorul de afaceri
  • Gama mai personalizata

https://babygo.eu/