• La reducere!

Lingurita pentru calatorii OXO Tot

61138500
54,00 RON
48,00 RON Economiseste 6,00 RON
cu TVA

Lingurita pentru hranirea bebelusilor portabila. O lingurita moale, de marime potrivita, perfecta pentru hranirea blanda a bebelusului, in timpul calatoriilor.

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Lingurita pentru calatorii OXO Tot

Lingurita pentru hranirea bebelusilor portabila. O lingurita moale, de marime potrivita, perfecta pentru hranirea blanda a bebelusului, in timpul calatoriilor.

Caracteristici Lingurita pentru calatorii OXO Tot:

  • Acoperita cu un strat de silicon alimentar, cupa linguritei este foarte moale la atingere, suficient de incapatoare pentru cantitatea optima de mancare acceptata de bebelus, cu o forma ergonomica, conceputa perfect, atat din punct de vedere al dimensiunii, cat si al formei, permitand adunarea ultimelor bucatele din castronel sau stergerea resturilor alimentare de pe marginea guritei bebelusului.
  • Lingurita vine intr-o carcasa compacta pentru pastrare si transport cat mai sigur si igienic.

Include lingurita si cutia de depozitare.

Detalii tehnice Lingurita pentru calatorii OXO Tot:

  • Greutate: 0.3 kg.
  • Dimensiuni: 2.54 x 10.8 x 25.4 cm.
  • Recomandat de la: 6 luni+.
  • Material: otel inxodabil, silicon si plastic.
  • Fara BPA, ftalati si PVC.
  • Toate piesele se pot detasa si spala in masina de spalat vase.

Vezi detalii despre Lingurita pentru calatorii OXO Tot pe pagina producatorului.

VEZI VIDEO Lingurita pentru calatorii OXO Tot:

OXO Tot

Credem intr-o cale mai buna

La OXO, ne uitam la obiecte si activitati de zi cu zi si vedem modalitati de a face lucrurile mai simple, mai usoare, mai atent proiectate – mai bune.

Observam lucruri. Observam puncte de durere si dureri in gat. Observam probleme pe care oamenii nu realizeaza ca sunt probleme pana cand nu le rezolvam. Vedem oportunitati de a imbunatati un produs sau un proces sau o parte din viata de zi cu zi si facem lucruri care le imbunatatesc.

Produsele noastre usureaza viata de zi cu zi, in fiecare camera a casei tale. De la gatit si coacere la preparare a berii si divertisment la curatare si organizare, la aventurile de zi cu zi cu cei mici. Proiectam instrumente care se potrivesc confortabil in mana ta si in viata ta.

Tot ceea ce facem este construit pentru a dura – produsele noastre sunt proiectate pentru functionalitate si durabilitate – de aceea le garantam pe viata.

Garantia OXO Better

Timp de 30 de ani, am creat instrumente care incanta si depasesc asteptarile. Curiozitatea noastra ne conduce. Satisfactia dumneavoastra ne inspira. Si speram ca atentia noastra la detalii este motivul pentru care veti apela la produsele noastre din nou si din nou. Daca nu sunteti multumit de achizitia dvs., vrem sa auzim despre asta. Il vom inlocui sau va vom rambursa, pentru ca suntem aici pentru a-l face mai bine garantat.

Istoria noastra

OXO s-a nascut din dragoste. Fondatorul nostru, Sam Farber, a conceput primul aparat de curatat OXO pentru o pereche de maini pe care le-a iubit mai mult decat pe ale lui. Sam si sotia sa, Betsey, gateau impreuna cand artrita usoara a lui Betsey a facut ca folosirea unui decojitor de metal de moda veche sa fie o lupta. Ei stiau ca trebuie sa existe o cale mai buna.

Ei au creat manerul OXO, acum emblematic, cu forma sa ergonomica distinctiva si manerul anti-alunecare, si l-au asociat cu o lama ascutita din otel inoxidabil. S-a nascut OXO, iar brandul a schimbat pentru totdeauna modul in care pregatim mancarea – si ne gandim la uneltele de uz casnic.

Proiectare si Inginerie

Incadram procesul nostru de dezvoltare a produselor prin prisma designului universal si a articolelor de inginerie care imbina inovatia cu scopul. Suntem mereu in cautarea modalitatilor de a face instrumentele si sarcinile de zi cu zi mai usoare – chiar placute. Curiozitatea noastra nemarginita si cautarea nelinistita pentru mai bine informeaza tot ceea ce facem; daca nu putem face ceva mai bun, nu reusim.

Oferim inapoi

1% pentru Planeta
Dupa 30 de ani de a face fiecare zi mai buna in casa, este timpul sa facem mai bine pentru planeta. OXO se alatura comunitatii 1% pentru Planet, donand 1% din vanzarile noastre anuale organizatiilor non-profit de mediu care abordeaza cele mai presante probleme ale timpului nostru.

Prajituri pentru copii cu cancer
Cookies for Kids’ Cancer (CFKC) este o organizatie non-profit fondata de doi OXOnieni dupa ce fiul lor, Liam, a fost diagnosticat cu cancer la copii. Prin vanzari de produse de baza in toata tara, CFKC strange fonduri pentru a dezvolta tratamente noi, imbunatatite si mai putin toxice pentru cancerul infantil. Mostenirea lui Liam Witt continua sa traiasca, in timp ce organizatia sa lucreaza pentru un remediu pentru cancerul pediatric, ajutand copiii si familiile de pretutindeni. Din 2011, OXO a donat peste 2,5 milioane de dolari pentru a sprijini aceasta cauza importanta.

https://www.oxo.com/

61138500

Fisa tehnica

Recomandat de la:
6 luni
Dimensiuni:
2.54 x 10.8 x 25.4 cm