Perna mica pentru gat Light Grey ZOPA

44307
79,00 RON
cu TVA

Perna pentru gat ZOPA este ideala pentru calatorii, cu masina sau chiar avion. Perna ofera suport gatului, pentru un somn odihnitor.

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Perna mica pentru gat Light Grey ZOPA


Perna pentru gat ZOPA este ideala pentru calatorii, cu masina sau chiar avion. Perna ofera suport gatului, pentru un somn odihnitor. Gratie spumei de memorie, perna retine forma corpului si elimina presiunea exercitata asupra muschilor gatului. Micutii vor fi incantati sa calatoreasca mai confortabil.

Caracteristici Perna mica pentru gat Light Grey ZOPA:

  • Perna asigura o pozitie corecta in timpul somnului.
  • Perna pentru gat Zopa umpluta cu spuma de memorie, care retine forma corpului, pentru un confort sporit.
  • Perna este fabricata dintr-un material care imita tesatura de prosop.
  • Perna ofera suport gatului in timpul somnului, pentru o odihna corespunzatoare.
  • Perna pentru gat Zopa ce poate fi folosita in timpul calatoriilor cu masina sau chiar avion.

Detalii tehnice Perna mica pentru gat Light Grey ZOPA:

  • Se poate spala la masina de spalat la un ciclu de 30°C.

Vezi detalii despre Perna mica pentru gat Light Grey ZOPA pe pagina producatorului.

VEZI VIDEO ZOPA - prezentare brand:

Crearea brandului

Zopa este un brand ceh care a atras mulți părinți nu numai de pe piața locală de mai bine de 10 ani. A fost creat pe baza cererii proprii de produse a companiei. Baby Direkt a reprezentat pe piața cehă numeroși producători importanți de produse pentru sugari. Pentru a satisface nevoile și cerințele clienților noștri, compania a lansat primul său produs, căruciorul Zopa Fusion, care este completat în prezent cu o gamă de accesorii practice.

Ceea ce oferim

Gama noastră largă de produse ZOPA cuprinde cărucioare, scaune auto, paturi pentru copii, scaune de masa, jucării interactive, triciclete, o mare varietate de accesorii pentru călătorii. Ne-am stabilit obiectivul de a face ca toate produsele Zopa să atingă calitatea, funcționalitatea și sănătatea maximă, să ofere un design modern și jucăuș și, în același timp, o gamă de preț accesibilă.

Pe ce ne concentrăm

Designul și dezvoltarea produselor noastre au originea in Republica Cehă. Ne concentrăm pe selectarea materialelor de calitate și a execuției inovatoare care se potrivesc atât părinților, cât și copiilor și reflectă în același timp tendințele moderne. Oferim o colecție cuprinzătoare de produse care oferă produse sigure și de înaltă calitate, care îndeplinesc normele europene de siguranță și au în vedere interesul familiei.

ZOPA are familia la suflet...

https://zopadesign.com/en/



44307

Referinte specifice

cod EAN13
8595114443079