• La reducere!
  • -135,00 lei
Extensie 72 cm poarta modular Light Grey Safety 1st
search
  • Extensie 72 cm poarta modular Light Grey Safety 1st

Extensie 72 cm poarta modular Light Grey Safety 1st

280,00 lei
145,00 lei Economiseste 135,00 lei
Livrare in 1-3 zile lucratoare

Extensia de 72 cm pentru poarta modulara Light Grey de la Safety 1st este un accesoriu util pentru a extinde poarta de siguranta si a se potrivi la deschiderile mai largi ale incaperii.

Cantitate

  Securitate

Magazin cu certificat de securitate SSL. Protectia datelor personale conform Regulamentului European GDPS - Regulamentul (UE) 2016/679

  Transport gratuit

Livrare in 1-3 zile lucratoare. Transport gratuit in aria de acoperire a curierului.

  Politica de returnare

Produsele pot fi returnate in max 14 zile lucratoare, in starea initiala.

Extensia de 72 cm pentru poarta modulara Light Grey de la Safety 1st este un accesoriu util pentru a extinde poarta de siguranta si a se potrivi la deschiderile mai largi ale incaperii. Iata cateva detalii importante despre aceasta extensie:

    Compatibilitate cu poarta Modular 5 Light Grey: Extensia este special conceputa pentru a fi compatibila cu poarta de siguranta Modular 5 Light Grey de la Safety 1st, asigurandu-se ca se integreaza perfect si ofera o solutie de siguranta completa pentru incaperea dumneavoastra.

    Dimensiune de 72 cm: Aceasta extensie are o latime de 72 cm, permitandu-va sa extindeti poarta la dimensiunile dorite pentru a se potrivi la deschiderile mai late ale incaperii dumneavoastra.

    Extindere pana la 430 cm: Cu ajutorul acestei extensii, poarta poate fi extinsa pana la 430 cm in total, oferindu-va flexibilitatea necesara pentru a proteja si a restrictiona accesul in diverse zone ale casei.

In concluzie, extensia de 72 cm pentru poarta modulara Light Grey de la Safety 1st este un accesoriu esential pentru a adapta poarta de siguranta la dimensiunile incaperii dumneavoastra si pentru a asigura siguranta si protectia copiilor in casa. Cu caracteristici precum compatibilitatea, dimensiunea generoasa si posibilitatea de extindere pana la 430 cm, aceasta extensie ofera o solutie eficienta si convenabila pentru parinti in cautarea unei modalitati sigure de a restrictiona accesul in anumite zone ale casei.

Detalii tehnice Extensie 72 cm poarta modular Light Grey Safety 1st:

  • Extensie compatibila cu poarta de siguranta Modular 5 Light grey.
  • Dimensiune: 72 cm.
  • Cu aceasta extensie, poarta poate fi extinsa pana la 430 cm.

AVERTISMENT

  • Cititi instructiunile inainte de instalare, deoarece instalarea incorecta poate fi periculoasa.
  • Aceasta bariera de siguranta nu trebuie montata pe geamuri.
24476580
15 Produse

Referinte specifice

cod EAN13
3220660237944
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.