Lista de produse dupa marca ROLLPLAY

ROLLPLAY

Rollplay oferă jucării de înaltă calitate pentru copii, care le permit să experimenteze emotia condusului.

ROLLPLAY

Rollplay oferă jucării de înaltă calitate pentru copii, care le permit să experimenteze emotia condusului.

Suntem dedicați creării celor mai inovatoare jucării de călătorie, care să ofere în siguranță emoția plimbării pe roți. Suntem aventurieri din fire și pasiunea noastră este de a explora modalități noi prin care roțile pot aduce aventuri palpitante copiilor de toate vârstele.

Rollplay oferă jucării în trei categorii diferite.

Pentru cei mai mici copii, categoria noastră RIDE oferă cele mai realiste mașini de jucărie pe care părinții să le împingă sau copiii să pornească singuri.

Când copiii sunt gata să se urce singuri la volan, categoria DRIVE va avea cu siguranță marca de mașini pe care o căutați, cu funcții inovatoare, cum ar fi ușile de lucru, farurile, conexiunile MP3 și multe altele.

Pentru copiii mai mari, categoria PERFORM are cele mai inovatoare călătorii pe baterie care le permit să experimenteze fiorul călătoriei. Indiferent de vârsta și stadiul în care a ajuns copilul dvs., jucăriile Rollplay îi lasă să conducă aventura!

SIGURANȚA PE PRIMUL LOC

Vă recomandăm să purtați cască și îmbrăcăminte de protecție pe toate vehiculele. Copiii cu vârsta sub opt ani ar trebui să conducă numai sub supravegherea unui adult. Toate produsele pot fi utilizate numai pe proprietate privată și pe piețe desemnate. Pentru clienți mulțumiți

https://rollplay.com/en-en

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)