Saltea patut copii Candide Latex 60 x 120 cm

CANDIDE-582383
470,00 RON
cu TVA

Saltea patut copii Candide Latex 60 x 120 cm

Saltea Latex de la Candide destinata a oferi o ventilare optima, astfel incat copilul sa nu transpire si sa aiba un somn linistit. Multumita materialelor din care este realizata, salteaua se adapteaza formei copilului si ofera suportul optim corpului.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Saltea patut copii Candide Latex 60 x 120 cm

Saltea Latex de la Candide destinata a oferi o ventilare optima, astfel incat copilul sa nu transpire si sa aiba un somn linistit. Multumita materialelor din care este realizata, salteaua se adapteaza formei copilului si ofera suportul optim corpului.

Grosimea optima a saltelei, precum si materialele din care este realizata, o recomanda pentru un somn linistit al copilului.

Saltea patut copii prevazuta cu doua zone de confort, astfel densitatea in zona centrala unde in mod normal copilul petrece cel mai mult timp, este de 55 kg/mc, in timp ce partile laterale au densitatea de 20 kg/mc.

Candide garanteaza calitatea saltelelor sale, acestea fiind produse in Franta. Fiecare proces de productie este atent controlat, iar pentru asigurarea calitatii superioare in mod continuu, saltelele produse sunt supuse testelor in mod frecvent.

Producator de saltele si alte articole pentru copii, Candide are experienta de peste 30 de ani in domeniu. Toate articolele dezvoltate si create de catre specialistii de la Candide sunt in prima faza testate si analizate impreuna cu medici pediatrii si parinti, dupa care sunt lansate in productie.

Intrucat articolele Candide sunt realizate conform celor mai stricte reguli in vigoare, cu materii prime aprobate de catre diverse institute si laboratoare de referinta, saltelele Candide sunt garantate timp de 5 ani de zile, in conditii normale de utilizare. 

Beneficiile utilizarii saltelei Candide Latex:

- circulatia optima a aerului, multumita latexului perforat.
- adaptarea la forma si greutatea copilului.
- oferirea suportului necesar copilului pentru a dormi in liniste, multumita densitatii latexului.
- latexul natural are proprietati anti-bacteriene, anti-acarieni, fiind un cauciuc non-alergic. Perforatiile regulate ale latexului genereaza adaptarea la morfologia bebelusului pe toata suprafata corpului, eliberand zonele de presiune pentru un somn ultra confortabil.
- siguranta utilizarii unei saltele de calitate datorita experientei Candide de peste 30 de ani in producerea de saltele pentru copii, cu materiale de calitate, conform celor mai exigente criterii.

 Confort:

- existenta a doua zone cu densitate diferita, astfel incat copilul sa aleaga confortul oferit de latexul cu densitatea mai mare aflat pe mijlocul saltelei.
-  saltea patut 60 x 120 cm ce include husa pentru transportul facil al saltelei, dar si pentru protectie cand nu este utilizata.

Materialele din care este realizata salteaua Candide Latex:

- zona centrala: latex 100% natural, perforat. Grosime 10 cm.
- zonele laterale: spuma poliuretanica agreata de catre Europur, cu un concept de fabricatie special care reduce sensibil efectele de sera. Printre beneficiile utilizarii acestui tip de spuma, se numara posibilitatea corpului de a respira, multumita celulelor deschise ale spumei, evitand astfel riscul aparitiei iritatiilor.
- husa matlasata realizata din poliester si dublura din polipropilena, detasabila si lavabila la maxim 30 grade C. Husa este prevazuta cu fermoar ascuns, pentru a evita ranirea copilului.
- materiale cu proprietati anti-bacteriene, anti-acarieni si anti-umiditate (se evita acumularea umiditatii).
Materialele textile sunt certificate OekoTex. Eticheta OekoTex este confirmarea faptului ca toate materialele textile respecta un standard foarte strict si nu contin materiale daunatoare sanatatii. Pentru ca materialele textile sa treaca testul OekoTex, sunt luate in considerare peste 100 de criterii in cadrul mai multor teste.
Materialele utilizate la producerea acestei saltele beneficiaza de tratamente speciale anti-microbiene si anti-acariene, pentru protectie de lunga durata. Aceste tratamente sunt realizate sub licenta HealthGuard® si Sanitized®.

Detalii tehnice

- dimensiuni: 60 x 120 cm
- grosime: 12 cm
- densitate in zona centrala: 55 kg/mc
- densitate in zonele laterale: 20 kg/mc
- gama Candide: souple, confort optimal
- produsa in Franta conform EN 597-1
- garantie in conditiile utilizarii corecte: 5 ani

CANDIDE-582383