Scaun auto pentru copii cu nevoi speciale Solar Reha Storchenmulle

RE-335.000
4.524,00 RON
cu TVA

Scaun auto pentru copii cu nevoi speciale Solar Reha Storchenmulle

Suntem mandri sa va prezentam noile solutii pentru scaune auto de siguranta pe baza modelului SOLAR  de la bine-cunoscutul brand Storchenmühle, produs de catre Recaro.

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
 • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
 • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Scaun auto pentru copii cu nevoi speciale Solar Reha Storchenmulle

Suntem mandri sa va prezentam noile solutii pentru scaune auto de siguranta pe baza modelului SOLAR  de la bine-cunoscutul brand Storchenmühle, produs de catre Recaro. Versiunea noastra SOLAR "PLUS" pentru aceste scaune are acum toata personalizarea bine dovedita de la celelte modele si cateva suplimentare. A rezultat un scaun auto nou, SOLAR PLUS, disponibil pentru copii cu nevoi speciale. Acesta este primul scaun lansat, echipat cu sistemul de montare ISOFIX - OPTIONAL, fiind bine primit. Sistemul de prindere ISOFIX utilizează carlige intre sezut si spatarul masinii pentru a fixa scaunul pentru copii pe suprafata scaunul masinii. Aceasta solutie nu este pentru inlocuirea centurii de fixare in 3 puncte a masinii, dar ea face mult mai usoara asezarea copilului in scaun si ridicarea din el.

Avantajele dumneavoastra:

 • Testat la accidente conform ECE R44 - 04 ;
 • Centura de fixare in 5 puncte; 
 • Forma anatomic si asternut ventilat; 
 • Mici orificii de ventilare
 • Protecție la impact lateral îmbunatatita
 • 11 pozitii de reglare pe inaltime
 • ISOFIX de montare disponibil OPTIONAL
 • Testat cu succes pentru excesul de greutate - cu manechin de 49 kg.

Pretul este pentru varianta de baza, iar pozele sunt cu titlu de prezentare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Greutate: 5,7 kg

Garantie: 24 luni

Grupa de varsta: 15-36 kg

Producator: Thomashilfen

RE-335.000

Fisa tehnica

Centuri:
5 puncte
Greutate
5,7 kg
Garantie:
24 luni
Scaun auto pentru grupa de varsta:
2/3
Scaun auto copii cu varsta intre:
3-12 ani
Scaun auto copii cu greutate intre:
15-36 kg
Sistem prindere scaun auto in masina:
cu centurile masinii
Sistem prindere copil in scaun:
cu centuri in 5 puncte
Pozitii de inclinare:
Multiple
Pentru:
fetite si baietei