Salteluta de joaca 5 in 1 Sweet Songbirds Bright Starts 52158

BS-52158
429,00 RON
cu TVA

Salteluta de joaca 5 in 1 Sweet Songbirds Bright Starts 52158

Un spatiu de joaca interactiv, care se adapteaza varstei bebelusului, oferindu-i modalitati de joaca infinite, in toate cele 5 etape de crestere !

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat)..  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Salteluta de joaca 5 in 1 Sweet Songbirds Bright Starts 52158

Un spatiu de joaca interactiv, care se adapteaza varstei bebelusului, oferindu-i modalitati de joaca infinite, in toate cele 5 etape de crestere !

Salteluta, premiata pentru capacitatea sa de a se transforma, ofera 5 modalitati diferite de joaca: joaca nou-nascutilor, etapa de descoperire activa, joaca pe burtica, joaca in fundic, precum si joaca in etapa mersului de-a busilea.

Salteluta are o suprafata de joaca marita, 10 jucarii vesele, muzica si lumini - toate asigurand distractia garantata a micutului.

Caracteristici:

Design-ul unic permite ca salteluta sa se adapteze nevoilor de joaca ale bebelusului, incurajandu-i dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala. Jucaria cu muzica si lumini va intregi distractia bebelusului!

Bebelusul va descoperi activitati interactivein toate etapele de crestere

Joaca pe spate cu jucariile ce atarna pe bara de jucarii, intr-un spatiu in care se simte protejat (lateralele fiind inchise)

Joaca pe burtica – moment in care miscariile si dezvolarea activitatiilor motorii sunt foarte interesante pentru el. Tot acum va invata sa se auto-descopere in oglinda special conceputa.Pernita-suport este foarte utila in aceasta etapa.

Joaca in pozitia de-a busilea – moment in care va invata despre relatia cauza-efect, ajutat in acesta descoperire de jucariile muzicale

Joaca in pozitia sezut- moment in care jucariile zornaitoare sau cele de dentitie ii vor deveni favorite

Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete ale jucariilor si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi

Timpul petrecut pe acesta salteluta ii va permite bebelusului sa descopere relatia cauza-efect (gratie jucariilor muzicale ), sa seauto-descopere (gratie oglinzii special concepute) si chiar sa inceapa sa-si coordoneze miscarile si activitatile.

Jucaria electronica poate fi activata de catre bebelus (sau de catre parinte) si oferta 20 de minute de melodii vesele.

Componente:

Girafa ingenioasa de plus

Oglinda mare

Maimuta zornaitoare

Jucarii pentru dentitie

Informatii suplimentare:

Varsta recomandata: 0 luni+

59.7 x 69.9 cm

Salteluta se poate spala in masina de spalat

Materialul saltelutei este non-toxic si non-alergic

Necesita 3 baterii AA - LR6 (1,5 V)

BS-52158

Fisa tehnica

Recomandat de la:
0 luni
Baterii:
3 x AA - LR6 (1,5 V)
Dimensiuni:
59.7 x 69.9 cm
Pentru:
fetite