Saltea patut copii Tineo Climatise 60 x 120 cm

TINEO-511110T
207,00 RON
cu TVA

Saltea patut copii Tineo Climatise 60 x 120 cm

Saltea patut copii - Husa textila are o fata matlasata, ideala pentru sezonul rece, iar a doua fata din bumbac cu poliester, pentru zilele mai calduroase. Salteaua Climatisé de la Tinéo este o saltea adaptabila la orice sezon, fiind confortabila pentru bebelus.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat)..  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Saltea patut copii Tineo Climatise 60 x 120 cm

Saltea patut copii - Husa textila are o fata matlasata, ideala pentru sezonul rece, iar a doua fata din bumbac cu poliester, pentru zilele mai calduroase. Salteaua Climatisé de la Tinéo este o saltea adaptabila la orice sezon, fiind confortabila pentru bebelus. Salteaua se potriveste pentru patuturi cu dimensiunile 60 x 120 cm.

Tinéo face parte din grupul Candide Baby, producator de saltele si alte articole pentru copii cu experienta de peste 30 de ani in domeniu. Articolele pentru copii marca Tinéo sunt in mare lor majoritate produse in Franta, fiind extrem de fiabile, raportul pret-calitate recomandandu-le.

Beneficiile utilizarii saltelei Tinéo Climatise:

-          saltea 60x120 realizata din spuma poliuretanica atestata Europour. Printre beneficiile utilizarii acestui tip de burete, se numara posibilitatea corpului de a respira, multumita celulelor deschise ale spumei, evitand astfel riscul aparitiei iritatiilor.
-          salteaua beneficiaza de tratamente impotriva: acarienilor, bacteriilor si umidititatii.
-          husa din bumbac cu poliester pentru sezonul rece, care ofera o temperatura optima.
-          husa matlasata pentru sezonul cald, 120 g.

Confort:

-          o singura saltea care ofera confort sporit indiferent de sezon.

Materialele din care este realizata salteaua Tinéo Climatise:

-          spuma poliuretanica agreata de catre Europur, cu un concept de fabricatie special care reduce sensibil efectele de sera.
-          husa este realizata din bumbac si poliester, o fata a husei fiind matlasata.

Detalii tehnice:

-          dimensiuni: 120 cm x 60 cm
-          grosime: 12 cm
-          densitate: 16 kg/mc
-          produsa in Franta

TINEO-511110T