Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby XL Babymoov

BM-A001127
699,00 RON
cu TVA

Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby XL Babymoov

Un robot de bucatarie adevarat, nu doar pentru cei mici, ci si pentru intreaga familie.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
 • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
 • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby XL Babymoov

Un robot de bucatarie adevarat, nu doar pentru cei mici, ci si pentru intreaga familie.

Capacitate XL: pana la 14 portii in acelasi timp!

In etapa diversificarii, fiecare mamica doreste tot ceea ce este mai bun pentru bebelus: mancare sanatoasa si variata – insa acest lucru inseamna mult timp petrecut in bucatarie, iar timpul devine foarte pretios atunci cand devi mamica.

Robotul pentru bucatarie Nutribaby (+) XL inglobeaza 5 functii distincte: incalzitor pentru biberoane, sterilizator, aparat pentru gatit cu aburi, blender, precum si functia de decongelare/reincalzire a mancarii.

Din dorinta de a oferi bebelusilor tot ceea ce este mai bun din fructe, legume, carne etc si a pastra toate vitaminele si nutrientii, Babymoov a creat acest robot de bucatarie Nutribaby (+) XL pentru diversificare simpla si sanatoasa si pentru clipe placute petrecute alaturi de bebelus.

Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby XL Babymoov este:

 • Robot de bucatarie intuitiv: gratie consolei centrale, unde fiecarui buton ii corespunde o functie astfel ca, selectia celor 5 functii se va face simplu si rapid.
 • Usor de utilizat: programele acopera toate nevoile mamicii alaturi de bebelusi.
 • Modular: unitatea pentru gatit poate fi utilizata separat (pentru intreaga familie). Designul si functionalitatea au fost concepute pentru a face mai usoara viata mamicilor.
 • Robot de bucatarie cu o capacitate mare: 2250 ml (1550 ml pentru gatit 700 ml pentru blender);
Functii Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby XL Babymoov:
 • -1. Sterilizator pentru biberoane: Nutribaby (+) XL are functie de sterilizare cu aburi, cea mai eficienta in distrugerea tuturor microbilor. Functia de sterilizare poate fi selectata usor de pe dispay-ul aparatului si nu implica adaugarea nici unui aditiv chimic. Pot fi sterilizate pana la 3 biberoane universale, tetine precum si alte accesorii. In momentul cand procesul de sterilizare este complet, aparatul va emite o avertizare sonora.
 • -2. Incalzitor pentru biberoane si alte recipiente: Nutribaby (+) XL are functia de incalzitor de biberoane. Functia poate fi selectata usor de pe dispay-ul aparatului. De asemenea, pot fi incalzite si alte recipiente de mancare solida sau lichida pentru bebelusi. In momentul in care procesul de incalzire este complet aparatul va emite o avertizare sonora.
 • -3. Aparat pentru gatit cu aburi: Aparatul ofera posibilitatea de separare a alimentelor in functie de timpul necesar gatirii lor. Gratie tavitei detasabile, aparatul ofera posibilitatea de ajustare a spatiului necesar gatirii (astfel, puteti gati o cantitate mai mica sau mai mare de alimente). Manualul de utilizare ofera un tabel cu timpul necesar gatirii alimentelor (timpul este aproximativ si depinde spre exemplu si de marimea bucatilor plasate in aparat - spre exemplu morcovii se gatesc in 16-20 minute). Aparatul contine un recipient in care se poate colecta lichidul scurs din legume si fructe - lichid care il veti folosi in bleder pentru a obtine texturi fine in primele luni ale doversificarii.
 • -4. Blender: Acesta ofera posibilitatea maruntirii hranei pana la textura dorita. Hrana, astefel preparata poate fi pastrata la frigider, congelata si apoi de-congelata tot cu ajutorului lui Nutribaby (+) XL. Blenderul are 3 viteze distincte ceea ce va permite sa maruntiti hrana asa cum doriti.
 • -5. Functia de de-congelare: Nutribaby (+) XL ofera posibilitatea de-congelarii alimentelor printr-o simpla apasare de buton. Posibilitatea de setare a timpului de gatit "la minut" - nefiind necesar sa calculati cantitatea de apa care trebuie pusa in rezervor. 

Detalii tehnice Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby XL Babymoov:

 • Dimensiuni produs: 36 x 34 x 20 cm;
 • Incalzire / Blender : 230 V / 500 W - 230 V / 3 viteze;
 • Carticica de retete (in limba engleza) poate fi gasita aici.
 • Capacitate mare: 2250 ml (1550 ml pentru gatit 700 ml pentru blender);
 • Greutate: 2.7kg;
 • Click aici pentru a descarca conditiile pentru garantia pe viata.

Vezi detalii despre Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby XL Babymoov pe pagina producatorului.

Vezi video Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby XL Babymoov:

BM-A001127

Fisa tehnica

Dimensiuni:
36 x 34 x 20 cm
Greutate
2.7 kg
Capacitate:
2250 ml (1550 ml pentru gatit 700 ml pentru blender)
Putere:
230 V / 500 W - 230 V / 3 viteze