Set de perne multifunctionale Two Can Play™ Bright Starts

BS-11392
229,00 RON
cu TVA

Set de perne multifunctionale Two Can Play™ Bright Starts

Setul de perne multifunctionale Two Can Play creste o data cu bebelusul tau pentru a-i fi alaturi in diferitele etape de dezvoltare.

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Set de perne multifunctionale Two Can Play™ Bright Starts

Setul de perne multifunctionale Two Can Play creste o data cu bebelusul tau pentru a-i fi alaturi in diferitele etape de dezvoltare.

Fa-te comoda cu setul de perne 2 in 1. O perna alaptare pentru tine si o perna bebelusi!

Setul este conceput pentru multiple pozitii confortabile ale bebelusului. Pernele se pot folosi individual sau impreuna!

Oricare din cele doua poate fi folosita ca perna alaptare alaptare sau pentru suport. Folosita individual, perna cu elefantel devine suportul perfect pentru joaca pe burtica. Pe masura ce bebelusul creste, perna bebelusi mare ii va oferi suportul de care are nevoie pentru joaca in sezut!

Elefantul mama are jucarii detasabile pe care bebelusul pe poate strange sau scutura. Bebelusul se va amuza de urechile elefantului, care fosnaie.

Chiar si jucariile voastre preferate pot fi atasate de inelele pernelor!

Caracteristici Set de perne multifunctionale Two Can Play™ Bright Starts:

  • Perne in forma de elefanti pentru alaptare, leneveala sau joaca;
  • Setul include o perna alaptare de dimensiuni mari pentru mamica si una mai mica - perna bebelusi;
  • Diverse jucarii atasate de perna mare;
  • Pernele pot fi folosite impreuna sau individual;
  • Concepute pentru a petrece timpul alaturi de bebelus intr-un mod confortabil;

Detalii tehnice Set de perne multifunctionale Two Can Play™ Bright Starts:

  • Varsta minima recomandata: 0 luni.
  • Dimensiuni: 58.42 x 101.6 x 15.24 cm.
  • Nu necesita baterii.

Vezi detalii despre Set de perne multifunctionale Two Can Play™ Bright Starts pe pagina producatorului.

Bright Starts - Mai multa bucurie in fiecare moment!

Bright Starts are cea mai vesela misiune din lume. Aceea de a gasi bucurie in fiece clipa. Mai multe chicoteli cu fiecare minge aruncata, mai mult ras la fiecare pas. Deoarece fericirea este cea care face momentele sa dureze o vesnicie.

A fi proaspat parinte e cea mai satisfacatoare meserie din lume. Dar si printre cele mai grele. Producatorii Bright Starts sunt dedicati misiunii de ati face viata ceva mai usoara, cate putin in fiecare minut.

Ca parintii sa petreaca mai putin timp sarind de la un magazin la altul si mai mult sarind in sus de fericire.

De la jucarii si echipamente inovative pentru bebelusi, pana la sfaturi pentru parinti de la experti, echipa e hotarata sa iti aduca intocmai ceea ce ai nevoie.

Pentru un bebelus ce se dezvolta frumos in siguranta, zambind si pregatit pentru ziua de maine.

Mai buni impreuna

Impreuna cu intreg portofoliul de marci si parteneri dezvolta a noua comunitate conectata. Impreuna pot atinge rand pe rand teluri pentru tot mai multi parinti si copii din toata lumea.

Scopul

Bright Starts crede intr-un viitor luminos pentru fiecare familie. Cum ajungem acolo? Este o calatorie bazata pe multiple mici victorii.

In fiecare departament angajatii sunt dedicati acestor mici victorii ce vor ajuta familii din intreaga lume sa isi cladeasca viitorul fericit.

Viziunea

Fiecare familie si fiecare copil merita un viitor luminos. Nu conteaza unde locuiesc, cati bani fac, ce limba vorbesc, ce credinta au sau ce scopuri. 

Bright Starts vrea sa redefineasca aceasta industrie creand nu doar produse, ci solutii pentru fiecare stadiu de dezvoltare a copilului. dar si pentru fiecare parinte preocupat de fericirea copilului sau.

Istoria

Bright Starts inventeaza si reinventeaza jucarii si echipamente pentru copii de aproape 50 de ani.

Bucura micutii clienti si in aceeasi masura si pe parintii lor cu produse ce au castigat premii, cu un design ce le sublineaza valoarea exceptionala.

Totul a inceput cu inventia unei jucarii aparent simple. Insa o jucarie Bright Starts extrem de ingenioasa ce a dat startul unei noi etape in domeniu.

500 de produse mai tarziu, compania ce detine aceasta marca este una dintre cele mai dezvoltate din lume si in crestere rapida continua.

BS-11392

Fisa tehnica

Recomandat de la:
0 luni
Dimensiuni:
58.42 x 101.6 x 15.24 cm