Fotoliu pentru alaptat Oscar Stone Tutti Bambini

TB-211985/07
1.199,00 RON
cu TVA

Fotoliu pentru alaptat Oscar Stone Tutti Bambini

Sezutul este lat, astfel incat sa va puteti cuibari in voie in fotoliu cu micutul, pe masura ce acesta creste.

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat)..  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Fotoliu pentru alaptat Oscar Stone Tutti Bambini

Sezutul este lat, astfel incat sa va puteti cuibari in voie in fotoliu cu micutul, pe masura ce acesta creste.

• Tesatura moale, pentru un confort sporit.

• Are o perna pentru sprijin suplimentar la spate, daca e necesar.

• Garantia 3 ani oferita de producatorii Tutti Bambini.

In decursul a 25 de ani de experienta, Tutti Bambini a dezvoltat colectii de mobilier inedite, combinand inegalabilul stil clasic a carui eleganta rezista in timp, cu modernitatea impusa de tendintele contemporane. Solutiile tehnice ingenioase, normele de siguranta stricte, precum si calitatea ireprosabila - reprezinta principiile care se vor regasi in orice produs Tutti Bambini. Ne straduim sa oferim parintilor moderni de azi, posibilitatea de a alege piese de mobilier clasic si modern in acelasi timp - create pentru a rezista in timp de-a lungul mai multor generatii. Aceasta este promisiunea noastra care ne-a transformat in lideri incontestabili ai acestui segment in Marea Britanie!

Caracteristici Fotoliu pentru alaptat Oscar Stone Tutti Bambini:

Fotoliul pentru alaptat Oscar ofera un confort maxim si este o piesa esentiala pentru casa ta. A fost conceput ergonomic, pentru a va oferi sprijin si confort deplin in timp ce hraniti bebelusul.

Detalii tehnice Fotoliu pentru alaptat Oscar Stone Tutti Bambini:

  • Dimensiuni produs: L91 x W74 x H96 cm.
  • Greutate: 19.7 kg.
  • Asamblare: Partial asamblat, necesita asamblare ulterioara.
  • Instructiuni ingrijire: Va rugam sa curatati produsul dumneavoastra direct pe pata sau la curatatorie profesionala, daca e necesar.

TB-211985/07

Fisa tehnica

Dimensiuni:
L91 x W74 x H96 cm
Greutate
19,7 kg