Comoda Tutti Bambini Modena White - Oak

TB-211437/1135
1.299,00 RON
cu TVA

Comoda Tutti Bambini Modena White - Oak

Comoda Modena Tutti Bambini cu un design contemporan care combina un finisaj clasic de stejar cu detalii moderne simpliste.

Selecteaza culoarea
Cantitate
Stoc epuizat

Anunta-ma cand scade pretul

 • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
 • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
 • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Comoda Tutti Bambini Modena White - Oak

Comoda Modena Tutti Bambini cu un design contemporan care combina un finisaj clasic de stejar cu detalii moderne simpliste.

Descriere Comoda Tutti Bambini Modena White - Oak:

 • Comoda Modena Tutti Bambini are un blat pentru schimbat oferindu-va locul perfect pentru schimbarea bebelusului dumneavoastra fara a utiliza spatiu suplimentar. Blatul este detasabil.
 • Atunci cand micutul dumneavoastra creste blatul de la aceasta Dulapior infasat Tutti Bambini se poate inlatura usor.
 • Dulapior infasat Tutti Bambini cu trei sertare mari fiind foarte utile pentru depozitarea diferitelor lucrusoare de care are nevoie bebelusul. 

Detalii tehnice Comoda Tutti Bambini Modena White - Oak:

 • Dimensiuni: 92 cm x 50 cm x 80 cm.
 • Culoare: Oak & Alb.
 • Lemn folosit: Stejar precum si componenente din MDF.
 • Dulapior infasat Tutti Bambini - Norme de siguranta: BSEN713, BSEN716, BSEN8509.

DOWNLOAD MANUAL Comoda Tutti Bambini Modena White - Oak.

Vezi detalii despre Comoda Modena Tutti Bambini White - Oak pe pagina producatorului.

Tutti Bambini

In decursul a 25 de ani de experienta, Tutti Bambini a dezvoltat colectii de mobilier inedite, combinand inegalabilul stil clasic, a carui elegantarezista nestirbita in timp, cu modernitatea impusa de tendintele contemporane.

Solutiile tehnice ingenioasenormele de siguranta stricte, precum si calitatea ireprosabila – reprezinta principiile care se vor regasi in orice produs Tutii Bambini.

Ne straduim sa oferim parintilor moderni de azi posibilitatea de a alege piese de mobilier clasic si modern, in acelasi timp – create pentru a rezista in timp de-a lungul mai multor generatii. Aceasta este promisiunea noastra, care ne-a transformat inlideri incontestabili ai acestui segment, in Marea Britanie!

TB-211437/1135

Fisa tehnica

Dimensiuni:
92 cm x 50 cm x 80 cm