ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1

TOY-MRAP
159,00 RON
cu TVA

ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1 

Toyz MINI RAPTOR 2 in 1 cu functie de jucarie ride-on si antepremergator bebelusi ajuta copilul in deprinderea mersului.

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
 • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
 • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1 

Toyz MINI RAPTOR 2 in 1 cu functie de jucarie ride-on si antepremergator bebelusi ajuta copilul in deprinderea mersului.

Descriere ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1 :

Ce castigati alegand un vehicul Toyz MINI RAPTOR - jucarie ride-on si antepremergator -  pentru copilul dumneavoastra?

 • Indepliniti visul copilului dumneavoastra de a avea propriul ATV - MINI RAPTOR arata ca un ATV adevarat.
 • Suprafata nelimitata de joaca - MNI RAPTOR este propulsat de forta picioarelor si de puterea imaginatiei copilului dumneavoastra.
 • Sprijin in dezvoltare - datorita functiei de impingere - ca antepremergator bebelusi, copilul dumneavoastra poate exersa primii pasi.
 • Siguranta copilului dumneavoastra - vehiculul este realizat din materiale de buna calitate si este omologat conform standardelor europene.
 • Toyz MINI RAPTOR 2 in 1 cu functie de jucarie ride-on si antepremergator bebelusi cu instructiuni clare si asamblare usoara.

Detalii tehnice ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1:

DIMENSIUNI (L x l x h):

 • Lungime: 60 cm.
 • Latime: 32 cm.
 • Inaltime: 42 cm.

GREUTATE: 2.5 kg.

GREUTATE MAXIMA ADMISA: 25 kg.

INALTIME SCAUN: 24 cm.

VARSTA: minim 18 luni.

Vezi detalii despre ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1  pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL ATV copii Toyz MINI RAPTOR 2 in 1.

TOYZ by Caretero

Toyz creaza produse a caror calitate se masoara in distractia celor mici si increderea acordata de parinti acestei marci.

Ce conteaza cel mai mult pentru noi? Grija, descoperirile, activitatile si distractia.

Cine suntem?

TOYZ by Careteroeste un brand al grupului IKS 2, ce produce si alte marci cunoscute prin calitate, cum ar fi Caretero si Sensillo. Ideea de baza a grupului este aceea de a oferi produse de calitate la preturi avantajoase.

Viziunea noastra
Ce scopuri avem?

Acolo unde exista fericire e si distractie! Si unde e distractie, exista vise. Visele sunt inceputul viitorului si aici tintim noi.

Misiunea
Ce vrem sa transmitem?


Noi, cei de la Toyz by Caretero, credem ca cea mai mare fericire este descoperirea activa a lumii in totaa siguranta. Asta dorim sa oferim copiilor si parintilor, la preturi imbatabile.

Scopul
Ce vrem sa obtinem?

Grija pentru cresterea armonioasa si in siguranta a copiilor. Sa ii ajutam sa descopere lumea. sa le incurajam pasiunea pentru activitati fizice si intelectuale. Sa le oferim tone de distractie!

TOYZ by Caretero

TOY-MRAP

Fisa tehnica

Recomandat de la:
18 luni
Dimensiuni:
60 x 32 x 42 cm
Greutate
2,5 kg
Pentru:
fetite si baietei