• La reducere!

Set lenjerie 3 piese by Jane

JANE-80354-C
174,00 RON
144,00 RON Economiseste 30,00 RON
cu TVA

Set lenjerie patut co-sleeper ce se potriveste pentru patutul Jane co-sleeper Babyside sau patuturi co-sleeper sau leagane cu dimensiunea saltelutei de 50 x 83 cm.

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Set lenjerie 3 piese by Jane

Set lenjerie patut co-sleeper si leagane. Include husa perna, un cearceaf si o paturica.

Caracteristici Set lenjerie 3 piese by Jane:

  • Set lenjerie patut co-sleeper ce se potriveste pentru patutul Jane co-sleeper Babyside sau patuturi co-sleeper sau leagane cu dimensiunea saltelutei de 50 x 83 cm.
  • Usor si rapid de fixat si asezat pe patut.
  • Set lenjerie patut co-sleeper ce poate fi spalat la masina automata de spalat si uscat.

Detalii tehnice Set lenjerie 3 piese by Jane:

  • Compozitia: 100% bumbac.
  • Greutate produs: 0.1 kg.

JANE - Istoria

Primul carucior Jane a fost creat in 1932
Fiul lui Ramón Jané Caúm, Manel Jané Vidal, a schimbat directia afacerii cand fiul sau s-a nascut. "Daca esti un lacatus atat de bun, daca ai atat de multe idei pentru altii, dovedeste ca le poti avea si pentru fiul tau." Incurajat de tatal sau, Manel Jane a acceptat provocarea si, cateva zile mai tarziu, micul Ramon a iesit la plimbare intr-un carucior de care tatal sau a fost tare mandru. Admiratia vecinilor si a prietenilor l-a inspirat sa creeze cateva carucioare ce se pliaza si le-a prezentat magazinelor din Barcelona. O saptamana mai tarziu a primit primele comenzi. Asa a inceput istoria Jane, cu un angajament clar de a face totul cat mai bine cu putinta. Exact ca pentru propriul copil.

Laboratorul de testare Jane

Buna, sunt Janino!
Sunt aici pentru a explica ce se intampla cu manechinele de test la Centrul de Cercetare pentru Impact Jane.

Orice scaun auto Jane este testat de pana la 250 de ori inainte de a fi introdus pe piata.
Obiectiv: ca manechinul sa sufere daune minime, fara rani interne
Folosim simulari ale unor accidente echivalente cu o viteza de 85 km/ora in masina. Copiii sub 135 cm trebuie intotdeauna sa foloseasca sisteme de siguranta!

Un manechin ce nu este asigurat in centuri corespunzator este aruncat ca o piatra inspre scaunul din fata si parbriz.
Camere de mare viteza inregistreaza fiecare impact. Au in vedere mai ales studierea deplasarii cervicale a copilului.
Fiecare manechin are proprii senzori ce controleaza leziunile interne si externe.

Pentru a testa scaunele auto Jane si a garanta maximum de siguranta pentru cei mici se folosesc manechine de toate varstele. In cadrul companiei sunt numiti "Familia noastra de manechine" ("Our dummy family"). Sunt folosite manechine ce simuleaza copii de varstele: 9 luni, 18 luni, 3 ani, 6 ani si 12 ani.

Li s-au dat artificial trasaturi umane.
Pentru ca testele sa fie cat mai apropiate de realitate, manechinele trebuie sa respecte doua criterii baza. Biofidelitate - pentru a avea acceasi greutate si inaltime ca si copiii din grupa de varsta corespunzatoare. Antropomorfism - miscarile si reactiile manechinului sunt pe cat de similare posibil ca cele ale unui copil real.

Vezi detalii aici: https://www.jane.es/en/about-us/jane-crash-test-research-center

Un laborator unic

A fost construit in 2003 ca rezultat al dedicarii totale pentru siguranta copiilor. A fost creat primul tunel unde pot testa propriile scaune atat de atent incat sa atinga o limita de siguranta ce depaseste cerintele legale.
Orice scaun auto Jane este creat in Laboratorul de testare, unicul de acest fel din Spania.
Fabrica este situata in Palau-Solità i Plegamans (Barcelona). Astfel laboratorul poate fi folosit oricayt de mult este nevoie si chiar mai mult. Asa poate Jane sa va ofere cele mai testate scaune auto de pe piata, cu cele mai stricte certificari din Europa.

Jane depaseste standardele europene impuse

Ca alegere proprie, cu propriul nivel al standardului de siguranta, au ajuns sa mearga mult mai departe decat cerintele legale o impun. Seria Q de manechine este mai avansata decat reglementarile europene cer pentru testarea sigurantei scaunelor auto. Sunt mult mai apropiate de realitate, cu detalii numeroase. Clavicule, coaste, pelvis, vertebre. In acest fel si cu ajutorul senzorilor avansati pot studia ce imbunatatiri pot fi aduse. Astfel incat un scaun auto Jane lansat pe piata sa garanteze maximum de siguranta.

Stiind clar nivelul de seriozitate al companiei, este evident ca orice carucior Jane sau orice scaun auto produs de ei vor fi o alegere  impecabila.

JANE-80354-C

Fisa tehnica

Dimensiuni:
50 x 83 cm
Greutate
0,1 kg
Pentru:
fetite si baietei