Lampa de veghe Cosy Miniland

ML-89360
149,00 RON
cu TVA

Lampa de veghe Cosy Miniland

O lumină blanda pentru camera bebelusului, în formă de melc cu diferite moduri de iluminare: lumină albă permanentă și lumină curcubeu schimbătoare.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat)..  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Lampa de veghe Cosy Miniland

O lampa de veghe pe gustul bebelușului tău. O lumină blanda pentru camera bebelusului, în formă de melc cu diferite moduri de iluminare: lumină albă permanentă și lumină curcubeu schimbătoare.

Caracteristici Lampa de veghe Cosy Miniland:

  • Moale și netedă la atingere - Fabricata din silicon, foarte flexibila și ușor de prins cu mâinile mici, deoarece este neteda și moale la atingere.
  • Un sunet relaxant pentru a încuraja somnul  - Redă cinci sunete care ajută bebelușul să se relaxeze și să doarmă.
  • O lumină pe care o alege bebelușul tău - Culoarea luminii poate fi selectată după preferința bebelușului: puteți alege între lumină albă moale, lumină albă intensă, lumină curcubeu schimbătoare sau o singură culoare. Diferitele moduri de lumină sunt activate prin presiune sau prin atingere ușoară.
  • Dormi liniștit - Această lumină de noapte poate rămâne aprinsă pe tot parcursul nopții pentru a vă menține bebelușul în siguranță datorită bateriei sale reîncărcabile de lungă durată sau se poate opri automat după 30 de minute.

Vezi detalii despre Lampa de veghe Cosy Miniland pe pagina producatorului.

O lume in care cei mici stralucesc in timp ce cresc

Miniland crede ca lumea e un loc mai bun atunci cand a fi parinte devine o calatorie in care crestem si ne dam frau liber intregului potential. E o calatorie a descoperirii, a cunoasterii, in care cream si dezvoltam momente semnificative in timp ce ii invatam lucruri noi pe cei mici. Planul Miniland: sa crestem impreuna savurand calatoria, asa incat toti copiii cresc si stralucesc in propria lumina.

Viziunea Miniland asupra lumii copilariei

Sa construim o lume mai buna, o comunitate de parinti si educatori, o lume in care generatiile viitoare sa isi atinga cele mai nobile visuri si sa le transforme in realitate. O lume in care a fi unic inseamna sa luminezi din interior.

Manifestul marcii Miniland

Buna, lume, suntem aici sa iti spunem:

Insotim fiecare copil din momentul nasterii.
Pentru Miniland a fi parinte si educator simbolizeaza viitorul.
Fiecare copil e o galaxie. Si isi imprastie propria lumina.

A ingriji si educa un copil nu inseamna doar a-l proteja: inseamna sa ii admiri spiritul si sa fii conectat cu el, sa ii lasi talentul sa infloreasca.
Cresterea e o calatorie colectiva a descoperirii. Miniland e o marca dedicata comunitatii si familiei si educatorilor. Este timpul sa celebram viata si viitorul. Sa cream momente semnificative.
Sa crestem impreuna si sa ne bucuram de viata. Ca fiecare copil sa lumineze calea.

Valorile care motiveaza Miniland: Sa dam drumul talentului in comunitate. Respiram distractie. Ne pasa de experiente.

Grija – a avea grija nu inseamna doar a proteja: inseamna si a incuraja, a te conecta intr-un mod sanatos si natural, asa incat sa fii diferenta in fiecare zi.

Inteligenta – Miniland creaza solutii simple si inteligente, ce incurajeaza crestrea de la o fundatie de emotii si expertiza.

Crestere – Provocarea de a promova diverse cai de a explora, de a descoperi si a ne trezi talentul. Siguranta de a sti ca totul e posibil si sa visezi mai departe.

Distractie – Ne jucam pentru a invata. Distractia e un mod de viata.

Expertiza – Increderea ca stii. Abilitatea de a invata zambind.

Social – Vedem cresterea individuala a fiecarui copil ca o calatorie fluida incurajata de intreaga comunitate de parinti si educatori.

Invatarea – Eliberam talentul in comunitate. Ingrijim experienta.

https://www.minilandgroup.com/en/family/about.html

ML-89360