Lampa de veghe Sleepy Babymoov

A015027
169,00 RON
cu TVA

Lampa de veghe Babymoov Sleepy emite o stralucire discreta de schimbare a culorii, precum si 7 sunete albe si roz linistitoare.

Cantitate
Stoc epuizat

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Lampa de veghe Sleepy Babymoov

Potriviti studiilor efectuate de catre Archives of Disease, 80% dintre bebelusi au putut adormi dupa ce au ascultat sunetele albe timp de 5 minute.

Lampa de veghe Babymoov Sleepy emite o stralucire discreta de schimbare a culorii, precum si 7 sunete albe si roz linistitoare, sunete precum oceanul, padurea, ploaia, bataile inimii si uscatorul de par.

Datorita dimensiunilor sale compacte, Sleepy este lampa de veghe perfecta si partenerul de calatorii potrivit pentru bebelusi, care ii ajuta pe parinti sa creeze o ambianta linistitoare pentru culcare, fie acasa, fie in deplasare.

Caracteristici Lampa de veghe Sleepy Babymoov:

  • Lampa de veghe Babymoov Sleepy ce emite zgomote albe si roz, reglabile in volum.

  • Ofera posibilitatea de a alege 7 sunete distincte: bataia inimii, ploaia, oceanul, un rau, padurea, aspiratorul, uscatorul de par.

  • Este moale si multicolora.

  • Functioneaza continuu sau pe cronometru (30 min pentru lumina de noapte si 10 min pentru sunetele albe/roz).

  • Se poate activa modulul “Tap Touch” (nu este compatibil pentru comutatoarele mici in intuneric).

  • Lampa de veghe Babymoov Sleepy ABS - garantat fara BPA, fara ftalati, fara PVC.

Detalii tehnice Lampa de veghe Sleepy Babymoov:

  • Compozitie: ABS.
  • Functioneaza cu 3 baterii AAA (nu sunt incluse).

Vezi detalii despre Lampa de veghe Sleepy Babymoov pe pagina producatorului.

Babymoov - In 1997 3 tineri s-au decis sa aduca impreuna designul si inovatia pentru a crea brand-ul Babymoov. Misiunea lor: de a reinventa viata de zi cu zi a parintilor. Cum? Oferind produse create de experti, sigure si cu tehnologii avansate. Produse aprobate de catre parinti si create impreuna cu ei si cu profesionisti. Cei 3 fonadtori ce au in total 10 copii :) si sunt inca inima companiei. Dezvolta permanent o gama imensa de produse pentru bebelusi, cu succes international.

Cine isi cunoaste mai bine nevoile decat insisi parintii?
Procesul unic de inovatie pune utilizatorul mai presus de orice. Fiecare articol este creat in cooperare cu parinti, pentru a fi siguri ca are un design ce raspunde nevoilor lor. Viata de zi cu zi ca parinte va fi mai usoara.

Descopera o gama completa ce reinventeaza rutina zilnica a parintilor
De la nastere la nou nascut si pana la prima masa a bebelusului. Babymoov garanteaza produse ce nu doar fac viata mai usoara, dar ating fiecare etapa. Si nu numai! Ofera si stil - designul va fi de fiecare data o bucurie.

Promisiunea Babymoov: garantie pe viata

Increderea in produs este extrem de importanta cand vine vorba de cei mici. De aceea Babymoov este 100% dedicat si implicat. Ofera garantie pe viata - produsele fiind atent testate si certificate de laboratoare independente. Primesti garantia pe viata completand formularul corespunzator pe site-ul oficial Babymoov.
Inovatia a fost intotdeauna forta ce i-a impins si mai departe. Vorbim de investitii anuale de peste 1 milion de lire in cercetare si dezvoltare. O abordare neobisnuita ce implica parintii in toate aspectele pentru a le face viata mai usoara.

Produse co-create
Mamicile sunt invitate sa isi spuna parerea despre noile produse si sa le testeze. Babymoov incredinteaza parintilor produse noi, inca nelansate pe piata, pentru a le testa in conditii reale Urmarind feedbackul atat de important, aduc orice imbunatatiri este nevoie. Astfel, la voi ajunge un produs finit impecabil, de calitate, cu stil si sigur.

Cresa Babymoov
Prima cresa Babymoov a fost infiintata in 2013. In acest mediu eco, deschis tuturor companiilor din jurul sediului central, ei ofera spre utilizare produsele lor. De la 3 luni la 3 ani, copiii sunt cei mai buni critici. O oportunitate extraordinara pentru companie de a primi feedback direct chiar de la cei mai mici utilizatori.

Premii: Nursery Industry Awards, Baby Innovation Awards, LBP Awards (Loved by Parents), Made for Mums, Mother and Baby, Kind und Jugend etc.

A015027

Fisa tehnica

Baterii:
3 x AAA