Lampita multifunctionala cu melodii si alarma Skip Hop Dream Shine

SKH-185250
179,00 RON
cu TVA

Lampita multifunctionala cu melodii si alarma Skip Hop Dream Shine

Lampa de veghe Skip Hop multifunctionala Dream & Shine ii incurajeaza pe cei mici sa isi imbunatateasca obiceiurile dinainte de culcare.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
 • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
 • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Lampita multifunctionala cu melodii si alarma Skip Hop Dream Shine

Un ajutor pentru toti parintii privati de somn! Lampa de veghe Skip Hop multifunctionala Dream & Shine ii incurajeaza pe cei mici sa isi imbunatateasca obiceiurile dinainte de culcare.

Design cu 4 functii intr-un singur produs: Lampa de veghe Skip Hop, melodii linistitoare, antrenor pentru ora de culcare, alarma.

 

Caracteristici Lampita multifunctionala cu melodii si alarma Skip Hop Dream Shine:

 • Semnale prin culori si muzica, ce anunta ora de somn.
 • Lampa de veghe Skip Hop cu alarma blanda, pentru ora de trezire.
 • 2 sunete linistitoare si o melodie placuta.
 • Lumina de veghe pe 3 intensitati.

 

Specificatii Lampita multifunctionala cu melodii si alarma Skip Hop Dream Shine:

 • Greutate: 286 g.
 • Dimensiuni: 17.8 x 8.4 x 10.9 cm.
 • Necesita baterii: 4 x AA (nu sunt incluse) sau poate fi folosita cu un cablu USB (adaptorul pentru priza nu este inclus).

Vezi detalii despre Lampita multifunctionala cu melodii si alarma Skip Hop Dream Shine pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Lampita multifunctionala cu melodii si alarma Skip Hop Dream Shine.

VEZI VIDEO Lampita multifunctionala cu melodii si alarma Skip Hop Dream Shine:

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

SKH-185250

Fisa tehnica

Baterii:
4 x AA (nu sunt incluse)
Dimensiuni:
17.8 x 8.4 x 10.9 cm
Greutate
286 g