Telefonul muzical Giggle & Ring Bright Starts

BS-10040
94,00 RON
cu TVA

Telefonul muzical Giggle & Ring Bright Starts

Telefonul vesel in forma de banana este dotat cu 10 butoane, care vor activa lumini, sunete, melodii, propozitii pentru distractia maxima a bebelusului.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
 • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
 • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Telefonul muzical Giggle & Ring Bright Starts

Telefonul vesel in forma de banana este dotat cu 10 butoane, care vor activa lumini, sunete, melodii, propozitii pentru distractia maxima a bebelusului. Distractia educativa este cea mai utila forma de a stimula bebelusul in primele luni de viata.

Caracteristici Telefonul muzical Giggle & Ring Bright Starts:

 • Telefonul muzical, cu lumini vesele este o jucarie educativa, extrem de utila;
 • Telefonul emite diferite sunete vesele;
 • Volumul sunetelor este reglabil;
 • Bebelusul va invata si va exersa relatia 'cauza-efect';
 • Telefonul are o clapera pentru a fi inchis/deschis ceea ce va ajuta bebelusul sa exerseze miscarile mai fine si sa isi foloseasca degetelele;
 • 10 butoane vesele si colorate vor active diferite lumini, sunete, fraze - astfel ca bebelusul va invata relatia cauza-efect;
 • Contrastele puternice, texturile diferite si imaginile viu colorare vor ajuta bebelusul la stimularea vizuala;
 • Bebelusul isi va exersa simtul tactil, gratie celor 10 butoane pe care trebuie sa le apese cu degetele.

Detalii tehnice Telefonul muzical Giggle & Ring Bright Starts:

 • Varsta recomandata: 6 luni+.
 • Dimensiuni: 7.1 cm x 4.6 cm x 16.5 cm.
 • Jucaria este confectionata din materiale non-toxice, nu contine BPA.
 • Jucaria este conforma cu standardele de siguranta ASTM F-963.

Vezi detalii despre Telefonul muzical Giggle & Ring Bright Starts pe pagina producatorului.

Bright Starts - Mai multa bucurie in fiecare moment!

Bright Starts are cea mai vesela misiune din lume. Aceea de a gasi bucurie in fiece clipa. Mai multe chicoteli cu fiecare minge aruncata, mai mult ras la fiecare pas. Deoarece fericirea este cea care face momentele sa dureze o vesnicie.

A fi proaspat parinte e cea mai satisfacatoare meserie din lume. Dar si printre cele mai grele. Producatorii Bright Starts sunt dedicati misiunii de ati face viata ceva mai usoara, cate putin in fiecare minut.

Ca parintii sa petreaca mai putin timp sarind de la un magazin la altul si mai mult sarind in sus de fericire.

De la jucarii si echipamente inovative pentru bebelusi, pana la sfaturi pentru parinti de la experti, echipa e hotarata sa iti aduca intocmai ceea ce ai nevoie.

Pentru un bebelus ce se dezvolta frumos in siguranta, zambind si pregatit pentru ziua de maine.

Mai buni impreuna

Impreuna cu intreg portofoliul de marci si parteneri dezvolta a noua comunitate conectata. Impreuna pot atinge rand pe rand teluri pentru tot mai multi parinti si copii din toata lumea.

Scopul

Bright Starts crede intr-un viitor luminos pentru fiecare familie. Cum ajungem acolo? Este o calatorie bazata pe multiple mici victorii.

In fiecare departament angajatii sunt dedicati acestor mici victorii ce vor ajuta familii din intreaga lume sa isi cladeasca viitorul fericit.

Viziunea

Fiecare familie si fiecare copil merita un viitor luminos. Nu conteaza unde locuiesc, cati bani fac, ce limba vorbesc, ce credinta au sau ce scopuri. 

Bright Starts vrea sa redefineasca aceasta industrie creand nu doar produse, ci solutii pentru fiecare stadiu de dezvoltare a copilului. dar si pentru fiecare parinte preocupat de fericirea copilului sau.

Istoria

Bright Starts inventeaza si reinventeaza jucarii si echipamente pentru copii de aproape 50 de ani.

Bucura micutii clienti si in aceeasi masura si pe parintii lor cu produse ce au castigat premii, cu un design ce le sublineaza valoarea exceptionala.

Totul a inceput cu inventia unei jucarii aparent simple. Insa o jucarie Bright Starts extrem de ingenioasa ce a dat startul unei noi etape in domeniu.

500 de produse mai tarziu, compania ce detine aceasta marca este una dintre cele mai dezvoltate din lume si in crestere rapida continua.

BS-10040

Fisa tehnica

Recomandat de la:
6 luni
Dimensiuni:
7.1 cm x 4.6 cm x 16.5 cm
Pentru:
fetite si baietei