Set jucarii zornaitoare Skip Hop Explore & More

SKH-303106
86,00 RON
cu TVA

Set jucarii zornaitoare Skip Hop Explore & More

Fiecare dintre aceste oua de jucarie zornaitoare usor de tinut in mana face un sunet unic. 

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat)..  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Set jucarii zornaitoare Skip Hop Explore & More

Fiecare dintre aceste oua de jucarie zornaitoare usor de tinut in mana face un sunet unic. Cei mici jor iubi ora de joaca cu aceste trei personaje vesele!

Detalii Set jucarii zornaitoare Skip Hop Explore & More:

  • Pentru 3 luni +.
  • Trei bucati: bufnita, arici si vulpe.
  • Fiecare zornaitoare produce propriul sau sunet.
  • Culori stralucitoare si texturi placute.
  • Design usor de tinut pentru maini mici.

Detalii tehnice Set jucarii zornaitoare Skip Hop Explore & More:

Nu contine PVC si ftalat.
Dimensiune (inch): 2.25 l x 2 x x 2.75h; (cm): 6l  x 5w x 7h cm.

Producator: Skip Hop

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

SKH-303106

Fisa tehnica

Recomandat de la:
3 luni
Dimensiuni:
6l x 5w x 7h cm
Pentru:
fetite si baietei