Jucarie zornaitoare Vulpe Skip Hop Explore & More

SKH-305201
75,00 RON
cu TVA

Jucarie zornaitoare Vulpe Skip Hop Explore & More

Aceasta fata prietenoasa ii atrage pe copii in jocul de dezvoltare. Corpul flexibil are deschideri usor de prins care ajuta mainile mici sa-si construiasca dexteritatea.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat)..  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Jucarie zornaitoare Vulpe Skip Hop Explore & More

Aceasta fata prietenoasa ii atrage pe copii in jocul de dezvoltare. Corpul flexibil are deschideri usor de prins care ajuta mainile mici sa-si construiasca dexteritatea.

Zgomotul incurajeaza joaca, in timp ce suprafetele bune de rontait si margelele colorate ofera mai multe optiuni pentru explorare.


Detalii Jucarie zornaitoare Vulpe Skip Hop Explore & More:

  • Pentru 3m +.
  • Usor de tinut in mana.
  • Detalii cauciucate pentru dentitie.
  • Margele zgomotoase.

Detalii tehnice Jucarie zornaitoare Vulpe Skip Hop Explore & More:

  • Fara BPA, fara PVC, fara ftalat.
  • Dimensiuni: 16.5L x 9l x 12h.

Alte specificatii Jucarie zornaitoare Vulpe Skip Hop Explore & More:

Nu lasati niciodata copilul nesupravegheat. INTOTDEAUNA utilizat sub supravegherea adultilor.

Vezi detalii despre jucarie Skip Hop Explore & More Vulpe pe pagina producatorului.

Vezi video jucarie Skip Hop Explore & More Vulpe:

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

SKH-305201

Fisa tehnica

Recomandat de la:
3 luni
Dimensiuni:
16.5L x 9l x 12h cm
Pentru:
fetite si baietei