Jucarie Pian Catel Skip Hop Vibrant Village

SKH-187502
119,00 RON
cu TVA

Jucarie Pian Catel Skip Hop Vibrant Village

Luminile colorate si muzica adauga o nota luminoasa jocului! Acest catelus dragut inspira creativitatea prin muzica cu melodii vesele, note si latraturi.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
 • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
 • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Jucarie Pian Catel Skip Hop Vibrant Village

Luminile colorate si muzica adauga o nota luminoasa jocului! Acest catelus dragut inspira creativitatea prin muzica cu melodii vesele, note si latraturi. Butoanele texturate, luminoase si o ureche din tesaturi placute incurajeaza explorarea tactila si vizuala. O baza inclinata usureaza jocul cand copilul invata sa stea in noi pozitii. Lansati concertul sa inceapa!

Detalii Jucarie Pian Catel Skip Hop Vibrant Village:

 • Apasati tastele pentru lumini stralucitoare si muzica.
 • Doua moduri muzicale: reda patru melodii sau patru note de pian.
 • Cainele se mareste cand modurile sunt alternate.
 • Textura precum a clapelor de pian.
 • Ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii si stimuleaza vederea si auzul.
 • Unghiul bazei ideal pentru joaca.

Detalii tehnice Jucarie Pian Catel Skip Hop Vibrant Village:

 • Necesita 3 baterii AAA (incluse).
 • Dimensiune (cm): 35.5L x 15.2l x 6.3h.
 • Pentru 6 luni +.

DOWNLOAD MANUAL Jucarie Pian Catel Skip Hop Vibrant Village.

Vezi detalii despre Jucarie Pian Catel Skip Hop Vibrant Village pe pagina producatorului.

Vezi video Jucarie Pian Catel Skip Hop Vibrant Village

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

SKH-187502

Fisa tehnica

Recomandat de la:
6 luni
Baterii:
3 x AAA (incluse)
Dimensiuni:
35.5L x 15.2l x 6.3h